Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

Madrid Tue, 29 November, 2011 - 9:00 - 15:00 CET     ...
Event by Isabel Morcillo | 23 Nov 2011 | 1 comment
I need a solution Hi, Need some help please. Currently trialing 2010 R3 on Windows 2008-R2 Standard 64-bit. Customer has LTO4 Tape Library backing up several servers (6). Each ...
Forum Discussion by sbs | 23 Nov 2011 | 6 comments
I do not need a solution (just sharing information) When I use powershell to set backup mode, I don't run it from the local EVserver.  I control all my backups from a remote ...
Forum Discussion by LabMaster | 23 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution Dear Experts, Its a new environment. NBU 7.1.0.2 on Windows 2008 R2 clustered with two nodes using SF 5.1 SP2. Running Local backup on a SAN media server Windows ...
Forum Discussion by GHS-NBU-ASC | 23 Nov 2011 | 19 comments
I need a solution Hello everybody, We have just upgraded from 7.1 to 7.1.0.2, all our server Master(clustered 2 nodes) and medias(7x). We were having some 83 & 84 status and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Malak | 23 Nov 2011 | 14 comments
I need a solution I have a Solaris 10 master and media server, a Solaris 10 media server with a C4 library direct connected.  I am trying to do an NDMP backup from a Netapp filer on the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RickyB | 23 Nov 2011 | 5 comments
I need a solution Hi Guys, Again, I need a help from you guys. We are trying to run catalog backup. It was struck in specific client folder. We tried four times, all the times ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kumar.senthild | 23 Nov 2011 | 1 comment
We have a 24 slot vault that we sometimes will perform some scheduled quick erase jobs on.  The problem is I can schedule them but if I lose track on what I scheduled there is no way I can find to see what the job is scheduled to run on.   I ...
Idea by jlawson | 23 Nov 2011 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) We use Backup Exec 11d 11.0 rev 7170. I want to use a NAS outside the building to store our backup. An incremental backup ...
Forum Discussion by Barman | 23 Nov 2011 | 10 comments
I need a solution Hello, Even though i'm not turning on the AOFO feature on my backup jobs, it still takes snapshots of backups instead of just doing a full backup when I get ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ltjimster | 23 Nov 2011 | 24 comments