Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution I am running BE12.5 in Windows 2003 R2. Everything is fine except that in the Job Monitor Window the Percent Complete column has N/A when backing up and is blank when ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Michael Strelitz | 26 Jan 2012 | 3 comments
I need a solution Hello, I have seen multiple discussions about this same issue but have not seen a solution yet. We have Enterprise Vault 8.0 SP4 running in our environment, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Maurice77 | 26 Jan 2012 | 6 comments
I need a solution Windows 2008 R2 Standard with SP1, SEPM 11x, this is a new install. I am testing out backup and restore on another box! SEPM is installed with its own database - No ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cityboy | 26 Jan 2012 | 4 comments
Currently using Netbackup 6.5.5. We have 2 Media Servers with a EXAGRID Open Storage Devices connected at 2 Sites. Currently use the Advanced Disk License and OST Due to the design we are able to have 6 Soutbound NICs on the Media Servers to connect ...
Idea by gstonian | 26 Jan 2012 | 0 comments
I need a solution Master server NBU ver: 7.0.1 os: Win 2008 R2 Media server: 7.0.1 OS: win 2003 Storage: Quantum dxi4520 and tape library. Backup jobs are running to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Amaan | 26 Jan 2012 | 9 comments
I need a solution Hi, I have NBU 7.0.1 on linux. I put a new cleaning tape in the robot today and ejected the old tape. I was wondering if there are any further tasks that need to be ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mike 3G | 26 Jan 2012 | 3 comments
I need a solution i need to take an online backup of an sql database on Linux platform. how can this be achieved using Netbackup 7. please its very urgent. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ayodeji | 26 Jan 2012 | 5 comments
I need a solution Hallo, ich habe ein Problem mit BE 12.5 auf einem SBS 2008. Das BE lief bis vor 2 Tage problemlos und jetzt kann der Backup Exec Server-Dienst nicht gestartet ...
Forum Discussion by DominikGrambs | 26 Jan 2012 | 8 comments
I need a solution I am New to SSR-MS. I am faceing new problem. under the Get Start panal.Consol Show This Error... "Error saving collection membership via the stored proc ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kalaqu Khan | 26 Jan 2012 | 3 comments
I need a solution Hello I'm trying to backup my Active Directory with Enable granular restore. I've installed NFS on the media server and client, the netbackup client ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Maialen Zufiaurre | 26 Jan 2012 | 9 comments