Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hello I have configured 2 netbackup domains, and two servers which contain MSDP disk pools.  I am using AIR with SLP to cross-site duplicate backups.  The SLPs go ...
This issue has been solved
Forum Discussion by FujSOL | 02 Apr 2012 | 2 comments
I need a solution Hello, I'm newbie with Backup Exec. I just installed trial version of Backup Exec 2012 on a 2008 R2 server inside an Active Directory Network (the server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EAF | 02 Apr 2012 | 4 comments
I need a solution Where can I find the download links for the Backup Exec 2010 R2 REMOTE AGENTs for linux and solaris? All I have access to is ralus4164SP1.tar.gz and seeing as that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by skorpen | 02 Apr 2012 | 5 comments
I need a solution Hi all! I want to congratulate all Staff how in charge of Backup, especially Symantec employees of my favorite company which produces real good things with past ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Alex Zn | 02 Apr 2012 | 6 comments
I need a solution Hi There! Could someone assist me with understanding the directory structure of the B2D directory? I have a lot of BIG (4GB) BKF Files which I presume make up ...
Forum Discussion by networkn | 02 Apr 2012 | 8 comments
I need a solution Hello I have problem with backup of NAS. The NAS is connected directly to a tapedrive, that is under control of Netbackup 7. If I type nbemmcmd -listhost ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Oyvind Sonderbye | 02 Apr 2012 | 5 comments
I need a solution Hi all, i have to copy some terabytes of files to an other location in the same network. They are also lot's of archived files. So i thought i will just ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mghomer | 02 Apr 2012 | 1 comment
I need a solution Hi,  Can we create a console on the user level to access the console manager from a workstation to perform inventory  and get access to the history jobs ...
Forum Discussion by Zinga Rella | 01 Apr 2012 | 4 comments
I need a solution The media label is always wrong in my job log.  In the Job history log, it's correct but in the job log it's completely different. We opened an account ...
Forum Discussion by jfo | 01 Apr 2012 | 3 comments
I need a solution Hi there...I am new to this forum and i wish some1 can help me We have NBU 7.1.0.3 running on windows server 2008 r2 x64 the client is HP-UX 11.31 and we used ...
This issue has been solved
Forum Discussion by aly.farouk | 01 Apr 2012 | 18 comments