Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution   Hello Team, Need your support on the below scenario: - Following is the customer server information for which we need a solution: - ·         3 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GauravAditya | 20 Sep 2011 | 7 comments
I need a solution At the end of the backup but before verify starts, the tape ejects,  there is an  alerts with the message "Please remove the media from the drive, and respond ...
Forum Discussion by henkvv | 20 Sep 2011 | 6 comments
I need a solution Hi, I have Netbackup 7.1 as Master Server on Linux server ( Redhat 5.2 64bits) and i create policy for backupping Exchange 2007 on Windows 2003 R2 64bits (SP2), ...
This issue has been solved
Forum Discussion by aitallal | 20 Sep 2011 | 5 comments
I need a solution Hello, I have been having issues with a couple of backups.  The result was that I needed to modify the policy I was running and attempt to execute it again over ...
Forum Discussion by Leo2011 | 19 Sep 2011 | 3 comments
I need a solution Unfortunately, I couldn't add to a number of previous discussions surrounding this issue.  As previous "solutions" suggest - I tried removing the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by symUSER1730 | 19 Sep 2011 | 8 comments
I need a solution   i have setup a Netbackup new domain with Solaris 10 as master and Windows 2008 R2 Sp1 media server connecting to a Virtual Library . Which supported by Symantec ...
Forum Discussion by demo4119 | 19 Sep 2011 | 7 comments
I need a solution Hello. I am trying to create a disk image with ds 7.1 for use with deploy anywhere. I have set to sysprept the image first. So far I have created a job with a ...
Forum Discussion by network101 | 19 Sep 2011 | 1 comment
I need a solution Hi,  I set the retention of the backup 1 day but after the completed job when we check the images from the catalog it shows retention 2038.  are there anyone ...
This issue has been solved
Forum Discussion by emret | 19 Sep 2011 | 11 comments
I need a solution Hi All,   I've got an HP Server running ESXi 4.1 onto which one of my VMs is running Windows Server 2008 R2.   I also have one USB Dat 72 Tape ...
Forum Discussion by LaSh_ | 18 Sep 2011 | 5 comments
I need a solution Im intended to configure the Netbackup AIR for third party vendor and wonder how to configure it ? It is the same way as configuring the AIR with MSDP ? Please ...
Forum Discussion by demo4119 | 18 Sep 2011 | 3 comments