Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hi, we have SEPM installed on a virtual server a very sensitive PCI environment, and the database has become corrupt.  We know this already but we are afraid to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dan43 | 20 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution I'm curious why the managed back up servers do not show scheduled jobs. Only jobs that are currently running or have ran show up on the server.  In order to see ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DASFTP | 20 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution I used to be able to create an install file (well a tar file) from the Admin console in NBU 6.5 for each varitey of UNIX clients we have. The enviroment was upgraded ...
Forum Discussion by mnblake | 20 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I have a few question regarding my current CASO setup in BE2014 which has been running for a two weeks now.  I currently have two servers named BACKUP1 ...
Forum Discussion by DASFTP | 20 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution I am replacing my current Win7 PC running Ghost 15 with a new PC (different hw, of course).  Right now the new pc is bare metal with no sw installed on it.  I want to ...
Forum Discussion by dmcmillen | 20 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution I have a Dell Powervault 136T with 4x LTO2 & 2x LTO3 drives. I'm using BE2014. I have a large set of tapes that haven't been cataloged in a few ...
Forum Discussion by JCoins18 | 20 Nov 2014 | 12 comments
I need a solution Yes, i do know we can backup and restore sharepoint farms and also GRT, BUT, In the older versions of netbackup 7.5.05 , sharepoint backups would restore fine, but web ...
Forum Discussion by BTLOMS | 20 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution I'm new to Ghost.  I believe I have 11.*.  I have a bootable CD and trying to clone my hard drive from the CD if possible. thanks.  Also, is there a tutorial ...
Forum Discussion by squatch97402 | 20 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, guys! Need help. After migrating from BackupExec 2012 to 2014 I am trying to add server -"Microsoft Windows Computers and Servers". Server appears ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rustan_sh | 20 Nov 2014 | 10 comments
I need a solution Hello hope someone can help Please see the link below as I am having the same problem and we are running NetBackup 7.6.0.1 ...
Forum Discussion by Les Denniss | 20 Nov 2014 | 5 comments