Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hello All, Just few days back we had successfully restored netbackup catalog in a master server and brought it up the new master with new hardware with same name. ...
Forum Discussion by Arkya | 19 May 2015 | 3 comments
I need a solution Ok so i have backup exec 2012 and one media server.  I bought a Drobo B800i that i want to connect via an iSCSI connection using only a single server as a host.  I was ...
Forum Discussion by Kirk Hill | 19 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi All; I have some backup jobs that completed with status 1.  Job detail: 05/19/2015 04:20:49 - Warning bpbrm (pid=17667) from client sfmaacc02wps: WRN - ...
Forum Discussion by T_N | 19 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, We have a bunch of servers running Windows Server 2008 R2, one of which is our BE 2012 SP4 media server. We also have several Windows Server 2012, one ...
Forum Discussion by Stylax | 19 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, I'm just looking for some clarification on configuring VMWare backups using the agent. My master is running 7.6.1.1 as are our 5230 Appliances ...
Forum Discussion by Kevin O'Connor | 19 May 2015 | 3 comments
I need a solution Friends, NBU Master & Media SuSe Linux 10 SP2 NB?U 7.6.0.3 Really strange problem. I can't seem to inventory the diskpool, unable to see the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Spartacus81 | 19 May 2015 | 7 comments
I need a solution Reviewed prior threads on Status 46 but did no see solution to this particular issue.  SQL backups running finie for months until this past weekend.  Of course ...
Forum Discussion by Will Restore | 19 May 2015 | 13 comments
I need a solution Hi, I've been using Backup Exec 2014 to backup a Synology NAS and generally its worked ok. Some of the files that need to get backed up are Final Cut Pro ...
Forum Discussion by ajstan | 19 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I'm new to my backup support role so apologies if I'm missing something basic here.  I'm after some helps or pointers please to a strange ...
Forum Discussion by MagPie_Wat | 19 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I have backup exec 2014 installed on server [server1].  Then I have one more Hyper-V host server [Server2]. And in Hyper host server I have multiple hyper-v ...
Forum Discussion by Santosh23 | 18 May 2015 | 2 comments