Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hi.   I got a server with only 2x 300 GB 10K SAS, 8 GB RAM & Quad Core CPU @ 2.4 Ghz only. Attached to it is a Dell PV124T LTO6 SAS Auto Loader with 8 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pmevalenzuela | 28 Jul 2014 | 11 comments
I need a solution Hi,   I am running Backup Exec 2014 V-Ray Edition. When I backup several of the guests on my ESXi host the backup hangs for ages backing up \System Volume ...
Forum Discussion by O_Jay | 28 Jul 2014 | 12 comments
I need a solution  Disk to Tape Copy 2-Full-Weekly -- The job failed with the following error: The directory is invalid. Daily incremental backup will goto USB disk G:\ On ...
Forum Discussion by BALAJVAK | 28 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hello all Currently we are using Disks (Disktype BasicDisk) as our primary storage for NetBackup. One or more BasicDisk are grouped together and used in Backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cstaubliew | 28 Jul 2014 | 10 comments
I need a solution Dear all, My purpose is to reuse the unuseful media, however, I'm not sure my command is right or not to remove the unuseful media. Ex: the unuseful media ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HowardYu | 28 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution NetBackup media server  is running Operating System Windows 2008 Standard edition -  whereas 64 GB RAM is installed on this server. I am planning to patch the server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rpandey | 27 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution He guys, at the moment the exchange backup fails with the message Error on querying the writer status. When I use the command "vssadmin list writers" ...
Forum Discussion by lnino1982 | 27 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution Hi all, I'm looking in to setting up BE 2014 and redesigning our current backup structure. One thing I'm looking in to is AVVI backups. This looks ...
Forum Discussion by Backupthetruck | 27 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Good Afternoon, Recently, i upgraded from BackupExec 2012 to 2014. Since upgrading, i am no longer able to apply the backup agent to my desktops. All of the ...
Forum Discussion by Stx0211 | 27 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, i'm encountering a very strange issue if you could help me out. I have Backup Exec 2014 installed on windows server 2012 r2, i'm using it to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Aymen MAMI | 27 Jul 2014 | 6 comments