Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution Hi... I create this new thread for an old but (I believe) unanswered question as for BE2012.   If I have vmware hosts and a BE2014 server connected to a SAS ...
Forum Discussion by Pierluigi Cantoni | 15 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, One of my collegue changed saturday pool location. Then suddenly all previous media back up dates are showing empty. Kindly find an attachment for your ...
Forum Discussion by kakaluru | 15 Oct 2014 | 10 comments
I need a solution Hi All, I am backing up Exchange 2010 using Backup Exec 2010 R3 SP2 successfully, my query is why is the backup significantly bigger than the ondisk resources.  I ...
Forum Discussion by T35216 | 15 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution Bonjour, On souhaite faire la migration de notre plateforme DLP (version 11.6.3) vers la dernière version 12.5. Je vous prie de m'envoyer les étapes à ...
Forum Discussion by Mavericks SYS | 15 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I have again run into a problem after merging all the Tape Drive connections to one BackupExec 2014 Server. When I run jobs, they are only queued and ...
Forum Discussion by pxtian | 15 Oct 2014 | 21 comments
I need a solution Hi All, I have Backup Exec 2014 installed on a Windows 2012 Standard HyperV server. I have 3 virtual servers in which the agent appears to be installed but only ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Triven | 15 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All I've here the following configuration running: All Servers are Win2008 R2 Exchange 2010 DAG (let's name it EXCDAG01) with two mailbox ...
Forum Discussion by taRicco | 15 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution hi, as title states, i'm in the process of looking into performing an upgrade from 7.5.1 to 7.6. however, when following this tech article ...
Forum Discussion by s support | 14 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Dell Power Edge 1950 /server 2008 /20 gigs of ram /Broadcom BCM5708C NetXtreme II GigE With 1 port to san, 1 to Catalyst 4500 L3 switch /dedicated server for backup ...
Forum Discussion by dfeifer | 14 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution i have the folowing setup main server is running on windows environment and tape devices are attached to remote linux server. if i am using backup exec does it mean ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ITnyans | 14 Oct 2014 | 1 comment