Video Screencast Help

Backing Up

Results for Backing Up

I need a solution We are using Backup Exec 2012 to save our critical data every night to 3 usb-hd's, one for the wednesday, one for the thursday and one for the friday. At this ...
Forum Discussion by blue002 | 10 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution je voudrais deplacer mon serveur de media vers mon serveur de securité que je viens d'impanter s'il vous plais aidez moi à le faire merci ...
Forum Discussion by karaguer | 10 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi   Has anyone seen this before?  My Catalog backup hung today and encountered problems loading the tape. I have also seen this message when trying to test a ...
Forum Discussion by tinsoldier66 | 10 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, I have a stage 4 Appliance Backup Exec 3600, all 4 are currently in production with jobs properly, I would like to set one of them as CASE and the other 3 ...
Forum Discussion by Jonbs | 10 Apr 2014 | 15 comments
I need a solution Hi!   We had Trend Micro installed before we moved to Kaspersky. On some of our servers we are getting the below message on system state backup job completion. ...
Forum Discussion by create_share | 10 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all,   I have a master, media and all clients running on NetBackup 7.1.0.4.   Master and media servers OS: Windows 2008 R2 Client OS: Windows ...
Forum Discussion by neetu | 10 Apr 2014 | 6 comments
No I need a solution HI, Please see the below error, and asap how to solve the issue. 4/10/2014 1:18:42 PM - ...
Forum Discussion by Bhushan w | 10 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution Hi All,   One of my client has around 14TB of raw data on the primary site and requires a back up; The backup is taken onto a VM;   Please clarify ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shwin23 | 15 Apr 2014 | 9 comments
I need a solution Hi all,  Our customer met a following issue. They deployed successfully the Symantec System Recovery on Windows 2008. It worked very well. But in a badly day, ...
Forum Discussion by Tong Duy Thanh | 09 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution I just received a few new DELL Latitude E7440 Laptops, and I am trying to create an image for them. I tried adding the drivers that I downloaded from DELL to the WinPE ...
Forum Discussion by Zounglas | 09 Apr 2014 | 7 comments