Video Screencast Help

Basics

Results for Basics

I need a solution I am attempting to get users from edir using the ldap connector in workflow. The ID I am using does have read access and when using ldap tools to view the tree I ...
Forum Discussion by SonicGT | 18 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution We have 1) Microsoft SharePoint Server 2013 on Windows Server 2008 R2, 64-bit 2) Symantec Data Loss Prevention 12.5.0.20035 on Red Hat 3) Symantec ...
Forum Discussion by ravy | 18 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Dear All, Background: Single Tier deployment (with Network Monitor, Network Prevent for Web - squid enabled) Confirmed Directory Connection is okay ...
Forum Discussion by Carsons | 18 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, Need to know what is the replacement product for Symantec Drive Encryption with Encryption Server by PGP; Since, it shows as EOL; Thanks in ...
Forum Discussion by Shwin23 | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution We have the following ; Server 2012 w/Hyper-V installed 1 VM So far HP MSL4048 Tape backup BUE 2014 SP1 Archive plan: Daily Weekly: Store ...
Forum Discussion by Chuckfu | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hello Experts, We have the below enviornment. 1:- Master Server:- Windows 2008 R2 (Physical) 7.6 2:- Media Server:- Solaris 11 (Virtual) 3:-Media Serer ...
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 17 Dec 2014 | 9 comments
I need a solution Hello All, Our Windows VMWare backups are failing with status cannot connect on socket(25) . I refered to the technote below , but I am a bit confused by ...
Forum Discussion by empress_srk | 17 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, Kindly note that when backing up the Data and Catalogs folder the job is failing with the following error. Fimal error: 0xe00084af - The direcory or file ...
Forum Discussion by lanloun | 17 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution We have just migrated to Netbackup from Backup Exec . However we still have a large number of tapes stored away in backup exec format which will need restoring from in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yobole | 16 Dec 2014 | 5 comments