Video Screencast Help

Basics

Results for Basics

I need a solution Hi, As above really... I am creating backups of VM's (VMware) using AVVI agent with SAN Transport. These VM's do not have the Backup Exec RAWS agent ...
Forum Discussion by LozBC | 30 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution A few very basic questions relating to backup exec 2012: 1) On the backup and restore tab - how accurate is the data held with the last backup column 2) How do ...
Forum Discussion by p154 | 30 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Post media mount we get below error, ----------------------------------------- 07/30/2014 02:10:58 - begin writing 07/30/2014 02:33:26 - Error bpbrm ...
Forum Discussion by ajaymcasit@gmail.com | 30 Jul 2014 | 16 comments
I need a solution Hi Guys first time ever having to deal with backups, i am taking over a backupexec2012 server connected to a Dell TL2000 tape library. I've been monitoring ...
Forum Discussion by youngblood | 30 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hii, Netbackup : 7.6.0.2 OS : Linux Opscenter : OpsCenter_7.6.0.1 Link : https://*.*.*.*:443/opscenter/ Can anybody please tell me the port ...
Forum Discussion by Shailesh_raj72 | 30 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, We have the following:- Symantec BE 2010 R3 on Windows 2008 Std SP2 (64bit) MS SQL express 2005. We have doing the upgradation of BE 2014. It went ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 30 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution If i can be migrate the window from 7 to 8 then is it be used one more license on altiris or is it use the same license count? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by akgs | 30 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi Experts, I have oracle SL 150 Drive in our setup and it has 8 drives. I had checked the drive status in Library Console it shows all drives have tapes. If i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 29 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hi there, We've just purchased SSR 2013 for a customer, and when I looked in the User Guide prior to purchase, it said this: "Symantec System Recovery ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Big Steve | 29 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution I could use a little help/advice on getting started with Ghost Solution Suite 2.5. First off, I have the product installed on my PC and am finishing up one PC to ...
Forum Discussion by TMNT-Power | 29 Jul 2014 | 0 comments