Video Screencast Help

Basics

Results for Basics

I need a solution Hi all, I'm having a number of issues with our recent deployment of BE12 for Windows (..fresh install after moving  on from BE9.1..).  For one, if I ...
Forum Discussion by edtech | 25 Nov 2008 | 5 comments
I need a solution HI I have an exchange 2007 server with backup exec 11d sp3 installed   the beremote.exe seems to be taking up a lot of memory, I have to restart the serives to ...
Forum Discussion by davison_tom | 25 Nov 2008 | 0 comments
I need a solution Restore job hangs when trying to restore files to my fileserver. I've created restore job using a wizard. But when I run this job, it's  status ...
Forum Discussion by Dmitry | 25 Nov 2008 | 0 comments
I need a solution Hello All,   I have problem with connection to remote media server from BEX12 to BEX9.1 -> The authorization service is unknown, and from 9.1 to 12 -> ...
Forum Discussion by Esselte Engineers | 25 Nov 2008 | 0 comments
I need a solution Hi all   Please excuse me for newbie question. At the moment I have 1 media set namely Daily - Media (Mon - Thu) which is set as follows Overwrite ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vbsaust | 24 Nov 2008 | 9 comments
I need a solution Hi,   I have a problem with Backup Exec 12 and a Iomega REV 35 drive.  It is installed as a backup device (not a backup to disk).    I have a backup ...
Forum Discussion by NIkkel | 24 Nov 2008 | 0 comments
I need a solution Hello, I have what I think is a fairly simple general question.  I'm in the process of migrating to BE 12.5 from Netvault.  For BE 12.5 my company purchased a ...
Forum Discussion by j-mo | 24 Nov 2008 | 0 comments
I need a solution The title says it all.   Fresh install of SBS 2003 with a Tandberg Data RDX drive, 500GB Tandberg Data cartridges. The BESR GUI hangs when attempting to assign ...
Forum Discussion by aychekay | 24 Nov 2008 | 7 comments
I need a solution I inventoried and cataloged a tape from the beginning of this year.  The inventory and catalog process was successful.  However, when I try to restore from the ...
Forum Discussion by ElecDave | 24 Nov 2008 | 0 comments
I need a solution i'm running a 2003 server with 12d installed.  i have a huge restore to do.  its going back to 2002.  i have to restore a users mailbox from every month ed tape i ...
Forum Discussion by Andrew Wojtowicz | 24 Nov 2008 | 0 comments