Video Screencast Help

Basics

Results for Basics

I need a solution I have Backup Exec 12.5 for Windows Servers.  I am using backup to disk option.  I am trying to backup a Dell PowerEdge 2500 with a raid 1 partition drive C and raid 5 ...
Forum Discussion by DMACC | 14 Dec 2008 | 2 comments
I need a solution Here's my quick story; Disks used: 800GB HP Ultruim 960 (LTO 3) Symantec Backup Exec version: 11d   My full backup was created on an ...
Forum Discussion by kvk007 | 13 Dec 2008 | 2 comments
I need a solution Hi,   I run Backup Exec 11d for Windows server on Windows server 2003. I backup date to USB hard drive. I want to restore data from one of my USB hard drive ...
Forum Discussion by mindy | 13 Dec 2008 | 7 comments
I need a solution I have a self-built Vista Ultimate 64-bit system, and I tried to install the 11d Build 6235 version of what I hoped is the QuickStart edition.   I am unable to select ...
Forum Discussion by sgmunson | 12 Dec 2008 | 0 comments
I need a solution And why is that none of the ten Symantec tech support people to whom I've addressed this question can answer it?   It sits in the C:\Program Files\Norton ...
Forum Discussion by alanb | 12 Dec 2008 | 4 comments
I need a solution Hello,   I'm a newbie to Backup Exec 11d.  I purchased the product.  I want to backup two servers over a WAN.  I want them to start in the evening and end ...
Forum Discussion by Netdawg | 12 Dec 2008 | 1 comment
I need a solution This may be just a blind shot in the dark but it's worth asking.   I'm trying to get a fix on why certain files across our network drives are ...
Forum Discussion by Halibua | 12 Dec 2008 | 1 comment
I need a solution Hi community,   i have to eject a tape from a Quantum Superloader 3 tapelibary once per week. Backup Exec 11d is runing on the Windows 2003 SBS Premum Server. ...
Forum Discussion by Mopox | 12 Dec 2008 | 0 comments
I need a solution First, some background information.  We are running: Backup Exec 12.5 Rev 2213 with the latest HotFixes applied.  The OS of the backup media server is Windows Server ...
Forum Discussion by ajung | 12 Dec 2008 | 3 comments
I need a solution Hi,   We moved the netapp box onto a new domain. The backup was running properly before the move. After the move get the Error  E0008488  Access Denied ...
Forum Discussion by maxb1 | 12 Dec 2008 | 3 comments