Video Screencast Help

Basics

Results for Basics

I need a solution I'm running Windows Server 2003 with Exchange 2003 and BESR 8. I have a full backup scheduled every Sunday and differentials in between. I received an alert on my ...
Forum Discussion by N8Dawg | 11 Sep 2008 | 9 comments
I need a solution Hi all,   We have several NFS shares mounted on our (Windows 2008) BE media server using Services for NFS. These NFS shares are from a NetApp filer, so there ...
Forum Discussion by mattjk | 11 Sep 2008 | 5 comments
I need a solution We are switching from using NT Backup (sad, I know :smileyhappy:) and are going to be installing the trial version of Backup Exec 12.   I have a few questions ...
Forum Discussion by wingnut144 | 11 Sep 2008 | 1 comment
I need a solution I am a consulant whose clients backups keep failing every Tuesday. They are using Backup Exec 11d with a High Rely 7 SATA disc for the B2D option. Backups run everyday ...
Forum Discussion by damadhatter | 11 Sep 2008 | 1 comment
I need a solution I am trying to restore folders and files to a different directory, but I dont want to preserve the full tree.  I only want to restore certain subdirectories. If I ...
Forum Discussion by Brentwood | 11 Sep 2008 | 0 comments
I need a solution All, I need some help..I've tried everything and my next step is to call Symantec.  I have a blade server connected to an LTO 3 HP tape blade.  I use BE11D ...
Forum Discussion by damianinpa | 11 Sep 2008 | 4 comments
I need a solution Installed BESR 8 and created backup job for computer.  Ran great twice and now it gives the error everytime it runs.  I have recreated the backup job and uninstalled, ...
Forum Discussion by bama316 | 11 Sep 2008 | 2 comments
I need a solution Hi   Just trying to restore a single Mailbox (or mail) in a Exchange 2007 SP1 system   Veritas is: 11d, build 7170, last hotfixes user account. ...
Forum Discussion by Lutzrahe | 11 Sep 2008 | 1 comment
I need a solution Moved to the v10 area 0 (Backup and Recovery, 12.x, Backup Exec, Basics) () ...
Forum Discussion by Ken Putnam | 11 Sep 2008 | 0 comments
I need a solution One of our servers has Backup exec System recovery 7.0.4.26323 installed on it. The server blue screens randomly on symsnap.sys (version 7.0.16.26305) The other ...
Forum Discussion by Eddy J | 10 Sep 2008 | 1 comment