Video Screencast Help

Basics

Results for Basics

I need a solution When backup exec starts to run it scheduled jobs. The backup services turn off and the backups fail. I look into the logs and saw this message. "No appendable ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jboth | 16 Oct 2008 | 1 comment
I need a solution I have what appeared to be a successful  restore of a Win2K SP4 server, I was able to access the system after the restore until I restarted the system. Now the message ...
Forum Discussion by JK_DNR | 16 Oct 2008 | 0 comments
I need a solution Hi ,   We are using Backup Exec 11d7(7170) in our environment, We have received daily backup failure warning like AOFO: Initialization failure on shadow copy ...
Forum Discussion by srinivasan_Ment... | 15 Oct 2008 | 0 comments
I need a solution All -   This is what I am trying to accomplish.   I have 5 servers imaging to a NAS. (Weekly full, daily incremental)   After the daily ...
Forum Discussion by Stan 2 | 15 Oct 2008 | 3 comments
I need a solution Hello,   I am trying to come up with a good way of handling media rotation to allow for efficient offsite backup storage for disaster recovery.  What I mean by ...
Forum Discussion by Jakel | 15 Oct 2008 | 3 comments
I need a solution I have the adminstration console installed on my workstation.  When I open the application I'm asked to select the media server that I would like to connect to.  ...
Forum Discussion by atech805 | 15 Oct 2008 | 2 comments
I need a solution I'm trying to restore data from one server to another. I'm using B2D files. I make an inventory and a catalog of the media. It seems all works fine (no ...
Forum Discussion by Manuel Tresancos 2 | 15 Oct 2008 | 0 comments
I need a solution I've seen many posts regarding this exact problem, but not once have I seen a resolution here or anywhere else on the internet. Surely Symantec must have ...
Forum Discussion by VDOR | 15 Oct 2008 | 1 comment
I need a solution Hello,   we have BE 11d installed on a Win 2003 Server with SP1 and Exchange 2003. Now, the "Device & Media Service" doesn´t start! We ...
Forum Discussion by G.Werner | 15 Oct 2008 | 4 comments
I need a solution BackupExec 11d on Windows 2003 Std SP2 Client does not have an agent. Using UNC path to the client data. Backup level: "Full" Verify: Yes ...
Forum Discussion by NRomero | 14 Oct 2008 | 5 comments