Video Screencast Help

Basics

Results for Basics

I need a solution I am getting the error "The Backup Exec job engine system service is not responding."  I see that Sharvari wrote to see technotes 278779 and 273562.  One is ...
Forum Discussion by hswihart | 18 Aug 2008 | 1 comment
I need a solution Hello,i have a strange problem,my large backups (about 1 TB) suddenly stoped at 60-80 percent degree. The error was "Unknown error has occured".Some time my ...
Forum Discussion by wound_der_er | 18 Aug 2008 | 1 comment
I need a solution Hi All,   Really simple question. We have a Tape Library devic anyway we have a tape that is in the Offline media section of media location and I need to ...
Forum Discussion by Skippy | 18 Aug 2008 | 0 comments
I need a solution I was testing the restore feature in 11d rev 7170.  We have an LTO 200G.  The backup was successful on Friday's tape.  Which was in the drive Monday this ...
Forum Discussion by GLS | 18 Aug 2008 | 0 comments
I need a solution I have a host server (W2k3) running 3 guest machines (W2k3).  All the guest machiens are web servers for hosting 2 Web sites.  Backup job for virtual machines are set ...
Forum Discussion by Won Choi | 18 Aug 2008 | 0 comments
I need a solution We recently moved from Backup Exec 9.1 to Backup Exec 12 SP1.  We are doing a side by side migration so this is a fresh install of Backup Exec 12 on a new server.  I ...
Forum Discussion by PoolsharkJosh | 18 Aug 2008 | 0 comments
I need a solution Good Afternoon,   One of my backup to disk backups continues to report it has failed in my job history. It is getting stuck on locktb.tbl, a sql file that ...
Forum Discussion by HWA 2 | 18 Aug 2008 | 2 comments
I need a solution I have backup exec 11d with all the lastest patches and services packs running.   I also also got running CPS 12 times two and CPS 11d..    On the CPS ...
Forum Discussion by baldcat | 17 Aug 2008 | 0 comments
I need a solution Has anyone heard of this Trojan? It appears Symantec has not; yet my A-squared Anti Malware software is telling me that my CalcPlus.exe (fancy calculator - downloaded ...
Forum Discussion by OldKrok | 17 Aug 2008 | 0 comments
I need a solution Hi,   I am using Bexec 12 with a Dell TL2000 tape library. Having completed some backups which I wanted to move to an offline safe, I was just going to just ...
Forum Discussion by Geejaybee | 17 Aug 2008 | 0 comments