Video Screencast Help

Basics

Results for Basics

I need a solution One of the selections in the Backup Job is a computer in Active Directory, but this computer no longer exists and if I try to uncheck the selection box from the the ...
Forum Discussion by Steveh24 | 13 Oct 2008 | 4 comments
I need a solution Hi  I have a slight query regarding Backup Exec 12. We do a backup to a removable drive each week. My worry is, if the backup exec server fails or the worst case ...
Forum Discussion by Timbo_343 | 13 Oct 2008 | 1 comment
I need a solution Greetings Forum,   I hope you guys can help me. I tried searching for solutions before hand on this forum for this very problem but found none that fit the ...
Forum Discussion by DAVE ID | 11 Oct 2008 | 3 comments
I need a solution Is there a step by step link on how to do this?   -Thanks 0 (Backup and Recovery, ...
Forum Discussion by jbrealey | 10 Oct 2008 | 0 comments
I need a solution I thought I had this solved, but it is happening again....   Using a DL380 GS HP Serverwith the SC44GE card connected to the MSL4048 2 LTO-4 Ultrium 1760 SAS ...
Forum Discussion by WCBAY | 10 Oct 2008 | 1 comment
I need a solution I'm using Backup Exec 11D SP3 and trying to back up a DB2 v9 database. I have configured the remote agent utility on the database server and added the ...
Forum Discussion by Christy Cazee | 10 Oct 2008 | 0 comments
I need a solution We backup Exchange to disk (and then back that up to tape) every night - it creates a new IMG0000xx folder each time. What do I change to make it overwrite the same ...
Forum Discussion by ggadmin | 10 Oct 2008 | 0 comments
I need a solution Hi Everyone, Question regarding the proper setup of one of my clients...here is the setup.   1 SBS server 1 Tandberg RDX Quikstor external drive ...
Forum Discussion by rodwilsonsr | 10 Oct 2008 | 0 comments
I need a solution Hi,   I am using BE 12, I'm fairly new to the product. I have a 48 slot Library with two integrated tape drives. My question is I need to backup an ...
Forum Discussion by klde | 10 Oct 2008 | 0 comments
I need a solution We have been getting some intermittent errors saying "Final error: 0xe000846b - The resource could not be backed up because an error occurred while connecting to ...
Forum Discussion by dalge | 09 Oct 2008 | 1 comment