Video Screencast Help

Basics

Results for Basics

I need a solution I have been making backups with version 8.5 for about two weeks on my Windows Server 2003 server with out any problems.  This weekend we started recieving the message ...
Forum Discussion by Basin | 10 Nov 2008 | 5 comments
I need a solution Hi, we are using 11d rev 7170 on 2003 R2 fully patched and updated.   My problem is that the Media set description that I have set in the Job (Settings - ...
Forum Discussion by Hedley Phillips | 10 Nov 2008 | 0 comments
I need a solution To delete a device pool I follow the steps in the admins guide but the third step is not possible since the delete option under General tasks is not available. Is ...
Forum Discussion by Agust | 10 Nov 2008 | 0 comments
I need a solution Hi - I'm in the process of virtualizing our Windows 2003 servers (VMWare/ESX3.5 and EMC AX4-5 SAN). On the physical servers we have BESR 8.5 doing a base once ...
Forum Discussion by htre99 | 09 Nov 2008 | 1 comment
I need a solution I INSTALLED about 6 windows updates the other day after turning the auto update service on. After a reboot most of the services seem okay except the server service ...
Forum Discussion by buddy 2 | 09 Nov 2008 | 0 comments
I need a solution Will BESR 8.5 backup and recover exchange 2007 hosted on server 2008? 0 I'm running ...
Forum Discussion by Chuck Neville | 09 Nov 2008 | 1 comment
I need a solution I have been using BESR 8.03, since it was released, without incident.  I created a job that backs up once per day with a new recovery set created monthly.  The ...
Forum Discussion by CQ | 09 Nov 2008 | 9 comments
I need a solution Hi, having been an Arcserve user I am trying to get another tape library (Overland NEOSERIES 2000) working on a Windows 2003 server. I basically inherited the ...
Forum Discussion by AlanRaczek | 08 Nov 2008 | 1 comment
I need a solution I am attempting to restore a 2003 server file shares to a 2008 server. When i restore the files come over but the shares are broken and there are no permissions. When ...
Forum Discussion by kmac599 | 07 Nov 2008 | 0 comments
I need a solution I'm not having any problem with my autoloader ( FastStor 2 ).  Well, none of which I am aware anyway.   We've been having problems with our backups, ...
Forum Discussion by GeekMan | 07 Nov 2008 | 1 comment