Video Screencast Help

Basics

Results for Basics

I need a solution hi, i've been trying to do a full backup of the system starting with 10 servers, the backup works fine till it reaches one the servers ,it shows that the status ...
Forum Discussion by Nemy | 09 Sep 2008 | 0 comments
I need a solution I run about 4 jobs nightly. 2 differentials for a file share, 1 sql incremental job, and an exchange job. Is there a way I can consolidate these 4 jobs down into a ...
Forum Discussion by Khue | 09 Sep 2008 | 0 comments
I need a solution Hi all,   I have a very big problem with my CASO Enviroment.   I have 1 CASO Server and 17 MMS, all fresh installations of v.11d 7170 SP3, the problem ...
Forum Discussion by Gaby | 09 Sep 2008 | 0 comments
I need a solution Hi. I couldn't find any information about the above issue anywhere, I saw a few posts about it in the be10 forums but I kinda hoped that I wouldn't have ...
Forum Discussion by _o2 | 09 Sep 2008 | 5 comments
I need a solution Hi there,   I am having problems with the remote agent, whereby it keeps stopping whenever you start a job, even if its a test run. The remote agent is not ...
Forum Discussion by Kevster | 09 Sep 2008 | 0 comments
I need a solution Command: bemcmd -o40X -r52 -ps:"@Days Before=30"   All this does is run the default report.  It doesn't contain the 30 days history, ...
Forum Discussion by bsoileau | 08 Sep 2008 | 0 comments
Generally software application is assigned to a packager through Development team. The Team should contain all the relevant documentation required to package the application e.g. Packaging Specification, Packaging Standard for each ...
Article by TilakGovind | 08 Sep 2008 | 0 comments
I need a solution I recently installed BE12 on a WIN2K3 server and it is taking on average 1.5 minutes for the BE12 application to open when launched.   This is a Dell server ...
Forum Discussion by kinger24 | 08 Sep 2008 | 0 comments
I need a solution I just installed BE12 at one of my remote offices.  I set it up as a media server and it is working fine.    Is it possible to access my existing 10d media ...
Forum Discussion by kinger24 | 08 Sep 2008 | 0 comments
I need a solution I am running Backup Exec for Windows Servers on Windows Server 2003 SP-2; our email program is FirstClass. In order to do a backup without risking data corruption I ...
Forum Discussion by Donald Moore | 08 Sep 2008 | 4 comments