Video Screencast Help

Basics

Results for Basics

I need a solution I am using Norton Internet Security 2007 version in my computer.   Often I see that quite a lot of memory space is occupied by the Folder under the path ...
Forum Discussion by Sanjeev | 08 Sep 2008 | 0 comments
I need a solution I had a virtual server that was running on the network and removed it prior to taking it off of the backup list.  Now my backup job come back daily with an Error ...
Forum Discussion by John_Commonwealth | 08 Sep 2008 | 2 comments
I need a solution Hello,   We have several servers which are using Symantec Backup Exec 10, 11 and 12. LiveUpdate has been disabled in Backup Exec, but proably due to the fact ...
Forum Discussion by Tim Van Engeland | 07 Sep 2008 | 1 comment
I need a solution the backup pops the tape out, the files are there, everything seems fine but it says the job is still running and the only way to get it to stop (otherwise it will ...
Forum Discussion by lalachka | 06 Sep 2008 | 1 comment
I need a solution * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *     Error Message: Error EC8F17B7: Cannot create recovery points for job: Saturday Backup (FULL). Warning ...
Forum Discussion by melcooper | 06 Sep 2008 | 1 comment
I need a solution Our backup strategy is a full backup at the beginning of the month then differentials about every other day for the rest of the month.  We also run a full backup every ...
Forum Discussion by linokc | 05 Sep 2008 | 1 comment
I need a solution I have been attempting to restore a single folder a user accidentally deleted in their exchange mailbox.  I have setup the job with the (what I thought was) proper ...
Forum Discussion by Jakel | 05 Sep 2008 | 0 comments
I need a solution Hi All, We started virtualizing our physical servers here but it didn't occur to us to remove the "Utility Partition" from the selections in our ...
Forum Discussion by pnewell | 05 Sep 2008 | 1 comment
I need a solution How do I remove these 2 users from the list of things to be backed up? 0 (Backup and ...
Forum Discussion by osmosis | 05 Sep 2008 | 0 comments
I need a solution We have recently installed Backup exec 12 with an LT03 tape drive on to a SBS server 2003 (with scsi)  running Sophos anti virus This will not work on this server  ...
Forum Discussion by mervyn | 05 Sep 2008 | 0 comments