Video Screencast Help

Basics

Results for Basics

I need a solution We performed a standard restore this past weekend to increase disk space on the C partition of a server we inherited.  We deleted the partition table, resized the ...
Forum Discussion by C B 4 | 12 Aug 2008 | 1 comment
I need a solution Backup to disk: Why does Backup Exec split the backup media files? Example: When I backup 42GB on a server it creates 1 media file, but sometimes it creates two ...
Forum Discussion by midthjell | 12 Aug 2008 | 1 comment
I need a solution Hi Guys,   We have a problem of the .sis skipped files on our backup. Now it turns to be worse as it becomes a failure now not an exception. I have created ...
Forum Discussion by back | 11 Aug 2008 | 0 comments
I need a solution Backup history has no entries for C:\, but the Event Log shows the base recovery point for C:\ and several incrementals being created successfully.  Backup history ...
Forum Discussion by bnorton 2 | 11 Aug 2008 | 2 comments
I need a solution So I'm new to Backup Exec, we have 11d. I'm looking at my processes and it seems DLAdminSvcu.exe (which from everything I can figure out is a BackupExec ...
Forum Discussion by AdmiralRob | 11 Aug 2008 | 0 comments
I need a solution Looking for a quick answer.  I am auditing an environment and the client has Norton AntiVirus Corporate v7.6 installed on their Windows servers and PCs.  I see this ...
Forum Discussion by Hoon | 11 Aug 2008 | 1 comment
I need a solution Ok well here is my question/delema.... i currently run a storageworks MSL4048 with 4 Tape drives, it holds 48 LTO4 Tapes.   Now i know i can create a second ...
Forum Discussion by cdrshm | 11 Aug 2008 | 0 comments
I need a solution Hi Folks: We recently (3 mos ago) started using BE11D for Windows to backup about 15 Windows 2003 servers in a W2k3 A/D forest.   We've had many ...
Forum Discussion by bubbawny | 11 Aug 2008 | 2 comments
I need a solution I have a Backup-to-disk job that is failing with the error in the subject line. Here is what I know... The job used to run on a different server and was working ...
Forum Discussion by Invision | 11 Aug 2008 | 1 comment
I need a solution Someone can please help.  I have the same backup job but on different take with the same data amount, data speed and same tape it was taking too long to backup.   ...
Forum Discussion by crypster | 11 Aug 2008 | 0 comments