Video Screencast Help

Basics

Results for Basics

I need a solution Hi,   Trying to configure a VCB job to backup multiple virtual machines (with the -FullVM switch) and the job fails with the message on the title.   ...
Forum Discussion by jorgelopez | 24 Sep 2008 | 2 comments
I need a solution We bought 3000 copies of BESR for quite a bit of money but have no access to the BESR API to write our own scripts. I'd like to have some API information. The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by egpalmer | 24 Sep 2008 | 11 comments
I need a solution Created a restore job that goes immediately from intializing to queued and just sits there.  I'm trying to restore from a virtual tape library and the tapes are ...
Forum Discussion by DougEnfield | 24 Sep 2008 | 0 comments
I need a solution Is there anyway to (in a single policy) force the use of 2 NICs in a server that are connected to the same network?    My backup server has two gigabit NICs ...
Forum Discussion by PulsaMatt | 24 Sep 2008 | 3 comments
I need a solution Basic situation...I have several media sets, all containing 5 LTO3 tapes...when backups finish a tape, it prompts me to add another tape, it never goes to the next ...
Forum Discussion by Jobu | 24 Sep 2008 | 8 comments
I need a solution I have full backups of a primary SBS 2003 server.  These backups are performed to hard drive, drive D.  Currently, we have 2 servers.  1 server is their primary ...
Forum Discussion by David Justin | 24 Sep 2008 | 0 comments
I need a solution Good afternoon,   I have a question about backup exec and exchange 2007. When I backup the exchange server it gives in the logs that it isn't possible ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mastra78 | 24 Sep 2008 | 3 comments
I need a solution Hi, I am using Backup Exec 11d for sbs 2003 (Prem Ed), I want to check disaster recovery, i have full backup of all my data on Ndas Drive, I built another sbs2003 with ...
Forum Discussion by a4amir | 24 Sep 2008 | 0 comments
I need a solution Morning.. I am having the weirdest problem with Backups Exec at the moment.  Basically the problem is it get part way through a backup and suddenly prompts for a new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by P Sewell | 24 Sep 2008 | 3 comments
I need a solution Dear all I have set up a new version of Backup Exec 12 on a windows 2008 Server and the backup reports that during the system state backup it has a problem with ...
Forum Discussion by Murray | 23 Sep 2008 | 0 comments