Video Screencast Help

Basics

Results for Basics

I need a solution I have a BE 2014 server running in testing mode before I put it into production. I am trying to understand the impact of VSS with VM's that have Microsoft ...
Forum Discussion by LozBC | 11 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All,   we are trying to backup exchange 2010 dag from 3 passive nodes using netbackup. 2 nodes are local to NBU master server their snaphot is working ...
Forum Discussion by Bharath Achar | 11 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Drives cleaning comment says "NEEDS CLEANING", as I didnt find any cleaning tapes, 2 cleaning tapes were inserted. I ran an inventory from netbackup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nasahasha | 11 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution Hello all, I am trying to install SEP 12.1.4 MP1 on windows 8.1 but it is failing everything.  Attached is the SEP Installation Log please have a look at it. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 10 Jul 2014 | 29 comments
I need a solution Heyas, I am running my Master with NBU 7507 on a windows 2008 server. I need to defrag the volume on which my catalog resides. I dont need assistance with ...
Forum Discussion by phoenix24x1 | 10 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, the reports of Backup exec do not show the content by pressing the deploy,  What option need in complement in the  browsers for work properly?   I ...
Forum Discussion by n3m3sls | 10 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi,   I am setting up VBS and dependencies.  We have 3 SGs and  3 depends on 2 and 2 depends on 1.  When we start VBS SG should come up in this order 1,2,3.  ...
Forum Discussion by mokkan | 10 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, I've been given the task of upgrading a clients environment from 7.0.1 to 7.5.0.7. Never touched upgrades before so been digging round and reading various ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AndrewPilgrim | 10 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution hello,  Dell Poweredge r510 server and Dell Autoloader PV-124T, I made Poweredge r510 to master server and  media server, I installed symantec netbackup 7.6 and ...
Forum Discussion by Kailash Kant Jangid | 09 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hello Everyone,       I want to know a wat to work with replication with an offsite server, I have no experience with that, maybe someone have some ...
Forum Discussion by manol4ik | 09 Jul 2014 | 4 comments