Video Screencast Help

Best Practice

Results for Best Practice

I need a solution Using the Symantec Messaging Gateway 8360, we would like to place inbound/outbound interfaces on the same network (different IPs) (same DMZ).  Are there any ...
Forum Discussion by Jack Jack | 18 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Dear All, I have a problem on backup exec. In simple words our setup is 2 server a CASO and a Managed media server. I am using Backup Exec 2010 R3. The DLO ...
Forum Discussion by RHSFC | 18 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution We have the following ; Server 2012 w/Hyper-V installed 1 VM So far HP MSL4048 Tape backup BUE 2014 SP1 Archive plan: Daily Weekly: Store ...
Forum Discussion by Chuckfu | 17 Dec 2014 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Good night, I wonder if anyone can help me, I'm trying to create a query in OpsCenter so he can show me only the backups ...
Forum Discussion by Vitor.cammpello | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all, just wondering if anyone have a test plan , check list , watch out list, what to verify after upgrade etc that can be used a starting point? I did see few ...
Forum Discussion by skhs | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hello Experts, We have the below enviornment. 1:- Master Server:- Windows 2008 R2 (Physical) 7.6 2:- Media Server:- Solaris 11 (Virtual) 3:-Media Serer ...
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 17 Dec 2014 | 9 comments
I need a solution Hi, I need to migrate a Enterprise Vault 11 server running on a Windows 2008 R2 server to a Windows 2012 R2 server. Actually we are doing only Exchnage Journal ...
Forum Discussion by Eneko | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, Could somebody clarify something for me please? If I have a licence for "Symantec Backup Exec 2012 for Windows Servers" am I legally entitled to ...
Forum Discussion by H. | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hello Sym-People, Recently we have installed a new Sharepoint 2013 farm which consist of the following systems: 1 Application node 2 WFE nodes 2 SQL ...
Forum Discussion by Borealis | 17 Dec 2014 | 2 comments