Video Screencast Help

Best Practice

Results for Best Practice

I need a solution Hi, I need to create collections based on Division. I am not an advanced report builder and have no SQL background i've just learned what i have by breaking ...
Forum Discussion by Xanderjhill | 19 Jan 2011 | 1 comment
I need a solution Is there any documentation on installing Asset Management 7 on its own server? I have been playing with it in a lab before going live in production and I am looking ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shawn Gregory | 18 Jan 2011 | 2 comments
The problem that I see is as follows: Everytime an existing PC on the network is reimaged and SEP re-installed as part of the build, we get a new computer object in the SEPM console. See this image . This Apparently, the solution to this is to ...
Idea by Ian_C. | 18 Jan 2011 | 5 comments
I need a solution We are wanting to install eVault 9.0 on a win2008 server to use with exchange 2007 and a seperate SQL server. We have read through the documentation but are a little ...
Forum Discussion by snowmonger | 18 Jan 2011 | 4 comments
I need a solution Hi Everyone, Here is the previous post that I am working off of.... https://www-secure.symantec.com/connect/forums/sep... I have installed the new ...
Forum Discussion by dalger | 18 Jan 2011 | 3 comments
I need a solution We have a single Backup Exec server and we want to introduce a new CASO into out network.  I have a new server, with a fresh install on Backup Exec 2010. How do I ...
Forum Discussion by Chrissy Ginther | 18 Jan 2011 | 4 comments
I need a solution Hello, I've recently upgraded this organization's Backup Exec from versioni 12.5 to 2010 R2. Before this, if a job would span two tape, when a second ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lmilask | 18 Jan 2011 | 3 comments
I need a solution Greetings, I need to do an archive of our catalog, ~1.1TB in size.  In the manual it recommends doing this in an inactive state.  In our environment this is not ...
Forum Discussion by ToddMalek | 18 Jan 2011 | 8 comments
I need a solution My clients are getting the updates from the SEPM server, but I have event logs full of " SescLU Event ID : 13" Not causing issues, just like to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by glenn.ward | 18 Jan 2011 | 11 comments
I need a solution Question: I have a Windows 2003 32 bit Master Server that has been running our backups for about 3 years.  I am now expanding our backup system.  I am adding 2 ...
Forum Discussion by rpetty | 18 Jan 2011 | 4 comments