Video Screencast Help

Best Practice

Results for Best Practice

It is not a problem to get an EXE, but when using CMS 7, only MSI files support the "IMPORT" tool. So I suggest When Symantec provide any software installation package, goo idea to create an EXE, but also to provide an MSI version. (Perhaps ...
Idea by Pascal KOTTE | 06 Dec 2010 | 2 comments
I need a solution Two PCs got put into a client group with USB blocking turned on. On each one I moved the client PC into a 'group' that does NOT have USB enabled but the ...
Forum Discussion by TomMLS | 06 Dec 2010 | 14 comments
I need a solution Hi, We are using Enterprise Vault 9.0 to archive files that are on our file servers.  The file servers are running WS2003 with NTFS.  Our current deletion policy ...
Forum Discussion by alan koch | 06 Dec 2010 | 2 comments
I need a solution Hi all, I'm trying to mimick the sequential software delivery task functionality I had in NS6 with Managed software delivery policies in NS7, but I can't ...
Forum Discussion by asaleem | 06 Dec 2010 | 1 comment
I need a solution Can any one guide on how to move backup environment from Backup exec 12.5 /11 d to Netbackup 6.5 /7. Currently running Backup exec 11d & 12.5. Thanks in ...
Forum Discussion by vivek_sarmalkar | 06 Dec 2010 | 4 comments
I need a solution Hola estimados les presento este caso: Un cliente presenta estos mensajes en su bandeja de entrada de outlook, tiene SEP pero no estoy seguro que esto sea virus, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by n3m3sls | 06 Dec 2010 | 10 comments
I need a solution When we make a system state backup. Do we than still need to make a backup of the WINDOWS folder? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by wingene | 06 Dec 2010 | 4 comments
I need a solution Server: VMware; Windows 2008, 64 bit. The CPU goes from 15% to 100%, then back down to 15% and back up to 100%.  The only thing i can see id the dbsrv9.exe*32 and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by glenn.ward | 06 Dec 2010 | 23 comments
I need a solution I have found various posts regarding MUST_USE_LOCAL_DRIVE not working as expected when using Storage Unit Groups. According to this TN: ...
Forum Discussion by Marianne | 06 Dec 2010 | 2 comments
I need a solution I have started installing SEP 12 on SBS servers instead of SEP 11 as it is easier to setup and use and seems a better fit.  But there are some gaps and it's not a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Meppy | 06 Dec 2010 | 8 comments