Video Screencast Help

Best Practice

Results for Best Practice

I need a solution We are thinking of installing endpoint trial version. In 30 days do we reinstall a license version or can  we just add a license to the existing version?  Will we ...
Forum Discussion by NewToEndPoint | 13 Dec 2010 | 1 comment
I need a solution I am using BE 2010 going directly to Tape.  Currently I am not using any partitions.  If I create partitions and assign them to my jobs, will the jobs run at the same ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gcollier | 13 Dec 2010 | 6 comments
I need a solution Hi, We are thinking of moving to deduplication on 2010, and was wondering what everyone is doing re backing up their data. Currently, we have 5 B2D folders, one ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bengaul | 13 Dec 2010 | 6 comments
I need a solution Hi, I have installed NBU 7.0 on Solaris 10(64bit) I have provided the root user for authenticationand starting all services in the server. Now, I wants to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 13 Dec 2010 | 5 comments
I need a solution Hi, I have 2 backup policy - one is for windows(64bit) and other is for RHEL5(32bit). I have one tape librery with one drive. My Master server is NBU 7.0 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 13 Dec 2010 | 10 comments
I need a solution I am a newbie when it comes to backup exec 2010 R2 - recently installed together with an HP robotic tape library. Tapes can be seen and scanning and inventory and all ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 12 Dec 2010 | 2 comments
I need a solution Hello Everyone, Thanks in advance for your help. Running Windows SBS 2008 with SEPM (11.0.4014.26) running on the server. Clients are all Windows XP SP3. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dalger | 12 Dec 2010 | 14 comments
I need a solution Would love to hear any feedback about your experience with BMR.  Implementations, upgrades, planning, etc. Anyone out there using BMR heavily in your Netbackup ...
Forum Discussion by NB_BCE_Adkisson | 10 Dec 2010 | 3 comments
I need a solution Hello everyone - I have a problem with configuration of Apache resource in service group that consists of a zone resource, two zpools (one for the zone root and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Suki | 10 Dec 2010 | 2 comments
I need a solution There is a SEPM site with two SEPM servers, configured for load balancing, that communicate with the same Microsoft SQL Server. The SQL server will be moved to a new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BMoro | 10 Dec 2010 | 6 comments