Video Screencast Help

Best Practice

Results for Best Practice

I need a solution Hi All, I have two SAN media servers..and a master server. LTO6 supported tape drive... NB 7.6.1 on linux platform. I am taking the backup of SAN media ...
Forum Discussion by Shailesh_raj72 | 07 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution I've read many of the acticles on why the INETPUB\Content direcctory gets so big but recently the size of the individual files has grown rapidly.  Today it grrew ...
Forum Discussion by Mike Mccarron | 07 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, I’m configuring backups for a few VM Guests (Windows Server 2008 R2) with multiple hard disk drives.  I accidentally “blew up” the Datastore/LUNs where ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NBMe | 07 Apr 2015 | 5 comments
Short whiteboard video, five minutes or less with Mikko Nykyri and Bill Felt talking about Data Optimization for VMware. BE 15 ...
Video by GFK | 07 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, Below is the resource dependecies in my enviroment, what happened is somebody unmount the /app filesystem.So, resource went on faulted state, when i ...
Forum Discussion by allaboutunix | 07 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Our current backup scheme is to perform a full backup on weekends and incremental backups during the week. I would like to store these backups off-site but the full ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JMCC | 07 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Our setup is 4 domains where the SD and Workflow live in one domain and the users live in the other three.  I'm creating a HW request form using the ...
Forum Discussion by phoward74 | 07 Apr 2015 | 3 comments
Selecting image in the Deploy Image and Restore BackUp Image tasks is not working well when you have a large amount of images to select from. The dropdownbox is not very useful when you must select amongst many images so the best option is to use ...
Idea by epkpej | 07 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all; I'm newbie in Symantec Netbackup , i will be grateful if you could help me . i have a problem regarding to Network in netbackup 7.6 as we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Deyaa | 07 Apr 2015 | 11 comments
I need a solution Hi guys.. i need some help..we have some error in SEPm 12.1.5.I will attached the error..plz  AV.JPG have you open SEPM console on ...
Forum Discussion by shaabin | 06 Apr 2015 | 5 comments