Video Screencast Help

Best Practice

Results for Best Practice

I need a solution I am trying to wrap my head around the backup types and retention using backup exec 2014. I am backing up some Hyper-V VM's from the host and only want the ...
Forum Discussion by mtnman1000 | 13 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution I have license keys on our NetBackup host that go back over ten years.  Should I ever delete the old keys, and if so how often?  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by terryd3 | 13 Feb 2015 | 5 comments
I need a solution I've 12.1.3 and now planning to upgrade to 12.1.4. This upgrade is planned via altiris. Now everything works well. I've exported the package ,the ...
Forum Discussion by 56bit | 13 Feb 2015 | 8 comments
I need a solution Wonder if this notification is coming from Altiris Client Management software ? How to stop these notifications ?  Wonder if this notification ...
Forum Discussion by vickyj | 12 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, Can someone please guide me through the steps to proceed with the installation of SEP clients on CentOS (Minimal Edition - No GUI) I tried using the ...
Forum Discussion by Ze.Mysterious | 12 Feb 2015 | 17 comments
I need a solution Hi all, I'm in the midst of planning a heartbeat switch migration and will need to iron out a few kinks. My environment consists of multiple VCS cluster ...
Forum Discussion by syafiqM | 12 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Dear all, cann I backup the System State of backup exec media server itself using advanced open file iption? BE 2012 Ver 14.0 1798 64-bit Media server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Pemil | 12 Feb 2015 | 6 comments
I need a solution How do I look for a specific file? Ie what’s the field for “filename” ? Using DQL report, I can find all files with extension “url” What do I change to ...
Forum Discussion by Darryl_R | 12 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, Exchange 2010 with DAG ( 2 mailbox servers and 1 hubcas server). All Windows 2008R2 std 64 and VMs I'm backing up the Information store with Exchange ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Borealis | 12 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, We currently don't have an imaging soloution and we need one. I've set up an isolated test enviorment with a 2012 R2 server (Domain/DHCP/DNS) and ...
Forum Discussion by EstioIT | 12 Feb 2015 | 1 comment