Video Screencast Help

Beta

Results for Beta

Hello All, Many thanks for attending last weeks webcast on Symantec Workspace Virtualization and Streaming with a review/recap on 7.5 and a Preview into what is coming in the upcoming release of 7.5 SP1.  I was very excited to see well over 100+ ...
Article by Joseph_Carson | 25 Mar 2014 | 0 comments
I need a solution I was wondering if anyone has installed the NetBackup 7.6GA vSphere 5.5 EEB to allow VMware backups of vSphere 5.5 environments.  If so, do you know if it supports ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ChrisHemann | 18 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution We bought a server with a Tandberg Streamer LTO Ultrium 4 and a version of Backup Exec 2012. The server works with Windows Server 2012. Since a verly long time now ...
Forum Discussion by fspwaku | 12 Mar 2014 | 9 comments
I need a solution Hello guys, We have successfully migrated to ALtiris 7.5 HF4. We Upgraded a batch of Agents(1000), But Whenever we run system assessment scan, we get error ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 05 Mar 2014 | 8 comments
I need a solution When will the Beta testing be done for Backup Exec 2014 that will support backing up Windows Server 2012 R2, I missed the window for beta testing?  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CSpruill77 | 01 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution Is there any information or roadmpas on future versions of CSP? You can subscribe Product You can subscribe Product Alerts link for future new release ...
Forum Discussion by John Smithers | 20 Feb 2014 | 5 comments
I need a solution Hi,   Im running Altiris Deployment Solution 6.9 SP6. Issue is that i get error "unable to locate imaging tool for windows x64 environment" when i ...
Forum Discussion by pashyn | 18 Feb 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, We have 7.1 SP2 environment. I want to install Office 2013. My agents computer is installed with Office 2010. Now, I need to upgrade to Office ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 17 Feb 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I am using ITMS 7.1 Sp2. I need to fetch data about the number of users logged into a particular Machine(Host) & when that account was created & ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 17 Feb 2014 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Anyone tried this yet?  Is it stable or no? I'm gettting kind of desperate for 2012 support.  Thinking of trying it, but ...
Forum Discussion by ghuber77 | 13 Feb 2014 | 2 comments