Video Screencast Help

Beta

Results for Beta

I need a solution Hello, i use a german platform and when i walk through the SMP i see some incorrect entries. For example:   and It's important ...
Forum Discussion by GNeubecker | 18 Jan 2011 | 4 comments
I need a solution Anyone know if there is a way to change the current affected user/submitter? I know you can add a second Primary User to an Incident, but that then leaves two ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yabru | 14 Jan 2011 | 4 comments
I need a solution Does anyone have the same issue? When our Technicians create an Incident via the Advanced Incident form, and then Resolve it straight away, we are finding that our ...
Forum Discussion by yabru | 14 Jan 2011 | 0 comments
I need a solution Anyone know if this will be possible? If we running the beta 7.1 now, once official version is released, will we be able to see this as an upgrade or will this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yabru | 13 Jan 2011 | 16 comments
I guess I found a bug using SWV on Windows 7 x64bit.   I installed last version of SW6 6.1 SP6 build 6.3.2059 x64, whose registration key was already present in the installed setup file.   I tried to Import previously exported copies of ...
Idea by fbuonvino | 11 Jan 2011 | 1 comment
I need a solution Hi, Can anyone give an estimated date for the release ITMS 7.1 and Servicedesk 7.1 on the version of preview release and RC version? As a developer, I am ...
Forum Discussion by charles.heng | 11 Jan 2011 | 3 comments
I need a solution Getting an error when i attmept to restart Server Extensions from the task tray icon. Please see attached. Also has the Logicbase2009 service been renamed to ...
Forum Discussion by yabru | 05 Jan 2011 | 1 comment
I need a solution Hi! I have Notification server 7.1 beta installation and I get following errors: WebHost failed to process a request.  Sender Information: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HandoPenu | 04 Jan 2011 | 1 comment
I need a solution hi how to migrate Altiris 7.0 to Altiris 7.1 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vikasj | 27 Dec 2010 | 7 comments
I need a solution There was a forum thread a month or so ago where a user was unable to use the Silverlight UI inside of ITMS 7.1. It turns out that the user did not select DS ...
Forum Discussion by Dishwishy | 26 Dec 2010 | 5 comments