Video Screencast Help

Case Study

Results for Case Study

I need a solution Hi Guys..,   I need help....How to install Linux agent in linux server in backup exec 2014? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 17 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Just curious if anyone has implemented a Service Broker solution on the SMP database? Anything being used in a custom workflow? Would it cause any issue if Service ...
Forum Discussion by kevinradler | 13 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hi All, I want to know if the limitation of 260 characters in the filenames has been fixed ???? My BE version :- BE 2014 Server :- Windows 2012  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 12 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I have a case as below, Please extend below file systems from 30G to 50G on server island. /dev/vx/dsk/VRP_PRD_ora_data_dg/sapdata2    30G    15G   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by allaboutunix | 11 Feb 2015 | 24 comments
I need a solution Dear Friends, Today i use symantec product (Symantec Backup Exec Continuous Protection Server 10d) on our exchange server and running well. The question is: ...
Forum Discussion by Aguss | 10 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hello All, How to check Ping, Telnet, Bptestbpcd commands in Netbackup appliances commandline. Thanks 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anil B | 10 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, Suddenly all the clients are not updating. Clients are configured to get updates from GUP. GUP shared update folder is also not updated to the lates ...
Forum Discussion by farooq | 10 Feb 2015 | 7 comments
I need a solution Team, If i have a few client machine on which SEP unmanaged client was installed on remotre location  and post installation i want to configure  client machine as ...
Forum Discussion by Raritan | 09 Feb 2015 | 7 comments
I need a solution Hi everyone, After I installed LUA 2.3.4, I cannot login to LUA console although port 7070 to 7073 is opened, Can anyone help me with this, Many thanks, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Minh Nguyen | 05 Feb 2015 | 10 comments
I need a solution Has any seen a successful deployment of Critical System Protect for SharePoint 2013 Publishing/ collaboration farm?  Any white papers on how to set it up?  Things to ...
Forum Discussion by Jm18 | 05 Feb 2015 | 2 comments