Video Screencast Help

Case Study

Results for Case Study

I need a solution Hi, I'm translating Service Desk to portuguese, because there are several words in english. I would like to translate some things at Service Desk console, ...
Forum Discussion by Luis.Silva | 31 Jan 2012 | 4 comments
I need a solution Hi How create a dynamic filter to extract list of machines with a software (Microsoft Antixss for exemple ) version less than V4.2.1. I choose Manage menu / ...
Forum Discussion by fat | 31 Jan 2012 | 3 comments
Step A:- Export Query . 1: Open SSIM console and login through valid credentials from which you want to Export Query. 2:  Select Query to Export Right Click on it. 3: Select option Export Query. 4: Save Query with Extension “.qml”. ...
Article by VNotes | 31 Jan 2012 | 0 comments
I need a solution Hi All.   I have a question: ¿How i can install and configure a drive LTO5 on Netbackup 6.5.4?. When i install a drive LTO4 i attach each one of the media ...
Forum Discussion by GeorgeEP | 30 Jan 2012 | 8 comments
I need a solution Are there any restrictions for the VM with Windows Dynamic Disks in VMware environments: I found nothing in the NetBackup documentation, but I see that a backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gdd | 30 Jan 2012 | 6 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hey Everyone,    I'm curious to see if anyone would be interested in Workflow User Groups, or at least specifically for ...
Forum Discussion by b3tts32 | 30 Jan 2012 | 5 comments
I need a solution Hi,  I recently migrated from 11 to 12.1. After migration when ever i install a 32 bit pack on a windows 7 platform all other drives other than the drive on which ...
Forum Discussion by Prajith157 | 30 Jan 2012 | 13 comments
I need a solution Hi All, As per topic, bumped into this thing... retry scan... saw multiple topic popped up...     Let say we schedule scan on thursday 12pm with 2 days ...
Forum Discussion by cus000 | 30 Jan 2012 | 7 comments
I need a solution Hi BE Master,             There was the error and all server backup fail to run. Both server running in VM, and the BE running in phsyical Machine. It ...
Forum Discussion by jump223 | 29 Jan 2012 | 2 comments
I need a solution Hi I have Exchange 2010 Service Pack1. Backup jobs are successful. During creating a restore job i can browse all the user's mail. but after ...
Forum Discussion by shahram.dehghani | 29 Jan 2012 | 5 comments