Video Screencast Help

Case Study

Results for Case Study

I do not need a solution (just sharing information) Hello Netbackup Colleges: I have recently upgraded from Netbackup 7.1 to Netbackup 7.6.0.3 and have come to find Symantec no ...
Forum Discussion by Barbara Novak | 29 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hello friends, Currently I was looking at inventory of NIC card. For a single machine, it is showing 2-3 NIC cards, what are all those data's. ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 29 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I am having EV 11 for Exchange 2010 implemented. I am having a specific requirement which is as given below. 1. Archive all mail items from user mail box, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Abhijit Soman | 26 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution I have written a custom workflow that creates consumable and fixed catalog items. In this workflow I have numerous components I've written myself, and these ...
Forum Discussion by kevinradler | 24 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution Appliance was R2, was upgrading to R3 twice, once in September and once again at the end of October. Ops center crashed on the first appliance. 3 months ago I was ...
Forum Discussion by mcutechadmin | 21 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Can anyone explain step by step what we usually do when we have a resource group in STARTING|PARTIAL phase in vcs See below log: 2014/11/25 16:58:51 VCS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by allaboutunix | 21 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Team, We have to migrate application services from one node to another in vcs. May you please suggest a plan for it to how to proceed from Unix side. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by allaboutunix | 20 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi everyone! I have a question about BE 2014. I manage to running the BE to back up my Exchange 2013 Server. Can anyone help me how to back up and restore ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Minh Nguyen | 19 Dec 2014 | 9 comments
I need a solution Hello everyone, I'm have SMP running Asset Management Solution and Inventory Solution only. I'm working with Software Licenses. One of the steps ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haroldvm89 | 18 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Dear all, My system is windows 2008 R2. NBU is 7.5. Library is SuperLoader 3. In the beginning, the drive control is normal, however, after processing backup ...
Forum Discussion by HowardYu | 16 Dec 2014 | 10 comments