Video Screencast Help

Certification

Results for Certification

I need a solution Dear all,   I have been upgraded my agents from version 9 to 11.1 Version but problem with some agents,please provide some guide/ solution for uninstalling the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kishorilal1986 | 29 Dec 2011 | 5 comments
I need a solution I was wondering if people whom have attended the ILT can share thier thoughts about it, NBU 7 training on Windows/Unix? Was the instruction worth the expense, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Altria92 | 27 Dec 2011 | 3 comments
I need a solution Hello, I am planning to take up Exam 250-310: Administration of Symantec Enterprise Vault 10.0 for Exchange. I have 3 years of operational experince in EV 7.5 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by srisuresh | 22 Dec 2011 | 1 comment
I need a solution Dear Friends, I upgraded my SEPM 11.0 MP5 to SEPM 12.1 RU 1 before one week, After upgradation i am not able to create new packages for my clients. What should i ...
Forum Discussion by Sagar Pandav | 22 Dec 2011 | 11 comments
I need a solution Hello, I am trying to run Storage Expiry on EV 10. I have nine items with the retention set to forever (shows up as year 2999 in Windows) in one of my Vault ...
This issue has been solved
Forum Discussion by iternity | 20 Dec 2011 | 5 comments
I need a solution Hi all,   Trying to find the version of  SFRAC installed on the server and the MP Level Installed.   Operating system Solaris 10   Thanks & ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vickyj | 11 Dec 2011 | 4 comments
I need a solution One of the many requirements of PCI is that users should not share a login to any PC / software etc - they should all have their own login details. We have PGP ...
Forum Discussion by Michael986 | 28 Nov 2011 | 2 comments
I need a solution Can any  one provide me any dumps of STO-029 exam. I didn't get any objectibe sheat ,from where I can read. I,ve searched for the dumps or reading components, but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fariduzzaman Farid | 26 Nov 2011 | 10 comments
I need a solution Hello! I made a test environment with newest Symantec Mobile Manager MR1. Didnt installed SP1 for Windows 2008 R2. With SP1 I had problem with installing the ...
Forum Discussion by piotrparfeniuk | 25 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution Hello, i installed today the Symantec Management Console and Mobile Management. I want to add my iPad, but i have many problems. It is absolutely necessary to ...
Forum Discussion by MartinMA389 | 23 Nov 2011 | 2 comments