Video Screencast Help

Compatibility

Results for Compatibility

I need a solution We are planning on Upgrade of SMP 7.1  to 7.5 SP1 . Need to know about the Symantec Workflow 7.1 SP2 Compatibility * Will SMP 7.5 SP1 work with old version of ...
Forum Discussion by @Shama | 16 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello everyone,  I'm hoping to get some input on an upgrade project that I'm working on. Here is the existing setup: Enterprise Vault 9 ~100 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MattHorton | 16 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hey guys, I have a bit of a problem and I am hoping someone here can help clear some things up. This is kind of long so here we go...   I am working for an ...
Forum Discussion by Dephloc | 16 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution currently we have a setup which is running Backup Exec 12.5 version, Need to install Remote admin console on a Windows 7 machine. Backup exec 12.5 does not support ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sivaranjani | 16 Jul 2014 | 12 comments
I need a solution Hello,      Can I have a netbackup master/media server 6.5 with Solaris OS (Solaris 10 SPARC) and an extra media server (same netbackup version) on e.g. Redhat ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vagnis | 16 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution Hi, I've just installed Backup Exec 2014 on Windows Server 2012 R2. Upon configuring storage my plan was to create a deduplication volume to use as my main ...
Forum Discussion by Burndown | 15 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, lately I noticed some "invalid packages" on a PS, after looking through logs, I came across these:    <event date='07/15/2014 ...
Forum Discussion by richietheprogrammer | 15 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi,   I am getting the following error when running the jop. Final error: 0xe00084f9 - A communications failure has occurred between the Backup Exec job ...
Forum Discussion by lanloun | 15 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution HI All, I'm going to upgrade my production environment with VXVM,VXFS and VCS 4.1. My question are: 1) After upgrade to Solaris10 up11, it's ...
Forum Discussion by Rick80 | 15 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution I am preparing for a company roll out of EV client and will be using the PST imnport feature. During initila deployment to 20 machines - 3 out of 4 users enabled for ...
Forum Discussion by Ozboz | 14 Jul 2014 | 3 comments