Video Screencast Help

Compatibility

Results for Compatibility

I need a solution Hi All, We just moved from citrix 4.5 server 2003 to XenAPP6 server 2008 R2. Since we moved EV (Ver 8) is not working properly. As soon we open email we received ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nysoh | 23 Mar 2011 | 4 comments
I need a solution Hi, This is a problem that i have been unable to resolve with the latest backup exec. Setup: Windows Server 2008 R2 with latest updates Backup Exec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Quad | 23 Mar 2011 | 2 comments
I need a solution   Hello, SF 5.1SP1 is not supported with NetApp iscsi. What a surprise as EMC ISCSI with CX or VNX is supported.   Do you have an idea about de delay ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Herve GREGOIRE | 22 Mar 2011 | 3 comments
I need a solution Dear Gurus, I have a few question. currently we running oracle database 9i and using Master Netbackup v5. We plan to upgrade the Oracle DB to 10g (10.2.0.4). Is ...
Forum Discussion by Fah | 22 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution Hi! I have been working with implementing, the full Altiris 6.9 Client Management Solution. I wanted to use the Symantec Installation Manager, but apparently it is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Per Karred Larsen | 22 Mar 2011 | 5 comments
I need a solution Dear All,   Does anyone know if Application Metering 7(.1) can meter dll-usage? I need to meter Oracle 11g, which does not have an exe. Kindest regards, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 21 Mar 2011 | 4 comments
I need a solution Does anyone know if Exchange 2007 SP3 is supported with Netbackup 7? Or is anyone currently backing up Exchange 2007 SP3 with Netbackup 7?   Thanks Yes! ...
Forum Discussion by Curt Hayes | 21 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution Hi there:   I am using Symantec Web Gateway appliance, I create few policies and test them. but I am not able to test streaming video testing because web ...
Forum Discussion by Muhammad Ishaq Khan | 19 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution Hello. I have Windows server 2008 and the backup of this server fails with 156 error: /17/2011 4:43:33 AM - Warning bpbrm(pid=16242) from client XXXXXX: WRN - ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Indjev | 19 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution Hy, I viewed on HCL that red hat 2 distribution ralus agent is not supported on backup exec 2010 r2, is it true? I have 3 old linux and the idea is install ralus ...
Forum Discussion by eduzav | 18 Mar 2011 | 8 comments