Video Screencast Help

Compatibility

Results for Compatibility

I need a solution I pushed an image to a new PC, and once ghost has run and copied the image over, the PC reboots, and goes back into PC DOS, instead of the new image.  The console ...
Forum Discussion by ApolloAudio | 08 Mar 2011 | 2 comments
I need a solution My company is implementing Altiris ServiceDesk 7.0 MR2 and we are encountering extremely slow performance when submitting an incident (advanced) or assigning hardware ...
Forum Discussion by mielgamal | 08 Mar 2011 | 3 comments
I need a solution Hello Everyone,   I know that this is not "officially supported" by Symantec but was wondering if anyone has had any experience and success deploying ...
Forum Discussion by Martin813 | 07 Mar 2011 | 7 comments
I need a solution I've tried to install SEPM serveral times on XP, but it does not appear to be working. I can install it, but when I try to login I get "failed to connect ...
This issue has been solved
Forum Discussion by red888 | 07 Mar 2011 | 8 comments
I need a solution We currently are  running one SEPM on a Server 2003R2 32-bit operating system and are looking to move to Server 2008R2 64-bit.  Is it possible to create a second SEPM ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sectech | 07 Mar 2011 | 3 comments
I need a solution Symantec DLP v11 currently supports detection server installation on the following Operating Systems: Windows Server 2003, Enterprise Edition SP2 (32-bit) ...
Forum Discussion by Curtis Carroll | 07 Mar 2011 | 12 comments
I need a solution Hello Forum, my SEP 11 RU5 works with dedicated MS SQL Server 2005 SP3. Now i want to update my SQL 2005 with SP4. Is the SP 4 for SQL Server from Symantec ...
Forum Discussion by Admin7 | 07 Mar 2011 | 4 comments
  Overview When SEP first starts, it attempts to connect to SEPM without using a proxy. Regardless of the proxy setting the client always attempt to connect without a proxy first. If the client is unable to connect to any servers in its ...
Article by Nirav Mistry | 06 Mar 2011 | 3 comments
I need a solution You know the legacy registry settings used in v 7 to put EV in read-only mode prior to back up. I know there are better ways to put EV in backup mode now, with the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ANDREY FYODOROV | 06 Mar 2011 | 4 comments
I need a solution Are 32 bit servers supported in EV 9.0? 1 5265681 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rajesh.Velagapu... | 05 Mar 2011 | 3 comments