Video Screencast Help

Compatibility

Results for Compatibility

I need a solution Hi, Here's my old setup: Win 2003 x86 R2 SP2 Symantec Backup Exec 10d Old Dell server wit a built-in tape drive Here's my new setup ...
Forum Discussion by bendesormeaux | 01 Mar 2011 | 9 comments
I need a solution When using the Symantec Installation Manager to install Symantec Backup Exec System Recovery SP2, on the "Notification Server Configuration" screen, It ...
Forum Discussion by mike.drummie | 01 Mar 2011 | 3 comments
I need a solution Hi  I'm having a high numer of 84 errors on NDMP three way backups between Netapp filers . I checked the configuration, but all seems well done in SAN ...
This issue has been solved
Forum Discussion by antonello | 01 Mar 2011 | 8 comments
I need a solution Hi, Trying to archive from HNAS with EV 9.0. successfully added server as target bt while adding volume it gives access denied. Accessign share folder is working ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ash | 01 Mar 2011 | 2 comments
I need a solution Hi I am currently running Netbackup 7.01 Servers and my Puredisk SPA's have 6.5.6 Netbackup clients installed. I do not run any PDDO on these. My question ...
This issue has been solved
Forum Discussion by S Williamson | 28 Feb 2011 | 1 comment
I need a solution Hi, We want to install SFW HA 5.1 Sp2 on Windows 2008 R2 SP1 (x64, Full GUI version ). I noticed only Windows 2008 R2 CORE is listed in the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fred2010 | 27 Feb 2011 | 3 comments
I need a solution I have a customer who just purchased EV 9.0 SP1 and is worried about upgrading his Exchange 2010 server to SP1.  He realizes that he must be at SP1 in order to ...
Forum Discussion by Judy Glazier | 26 Feb 2011 | 7 comments
I need a solution Hi there: I have following queries: 1) Can we integrated SEPM with HP Service Manager Incident Management Module. 2) Can we integrate SNAC with Cisco/ ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Muhammad Ishaq Khan | 24 Feb 2011 | 3 comments
I need a solution Is there a RALUS agent out that will install on RH 6.0.  I'm currently running BE12.5 xxx, and found that RALUS is only good out to the RH 5.2 release.  Looked at ...
Forum Discussion by ronmer | 24 Feb 2011 | 4 comments
I need a solution hi everyone  I have a problem with a specific model of computers, they do not appear in the inventory report is at: Reports > Discovery and Inventory > ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Cesar_echeverria | 24 Feb 2011 | 1 comment