Video Screencast Help

Compatibility

Results for Compatibility

I need a solution Hello guys, Last week our company has purchased the license SEPM 12.1.5 for the complete users. As a team leader i updated it to 12.1.5, there were many issues ...
Forum Discussion by Ahmed.Suhail | 08 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi everybody. I'd like to know if Symantec Endpoint Protection Manager 12.1.x has some requirements about the customized certificate that it accepts in Admin ...
Forum Discussion by mrdiegoa | 05 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Unable to start symantec management agent service when i go to services its says that starting but no action i have seen due to that i am unable to launch ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mark@Altiris | 05 Jun 2015 | 6 comments
I do not need a solution (just sharing information) Just heard that our beloved (!) SSR 2013 R2 will transition to become a Veritas product. Was wondering if we will see any new ...
Forum Discussion by Rastasandwich | 04 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution how the patch management works from beginning How machine gets patch how patch management know this patch has to be installed end user machine how end user ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mark@Altiris | 04 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, We have two servers with two non-standerd application running. The Operating System - Windows 2003 Ent. R2 FC based storage connected with both the ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 04 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Good day, Netbackup 7.6.0.4 is compatible with Debian 8???? for VM backup. I did a test, the backup processed normally, the normal restore backup ok. The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Leandro Vieira | 03 Jun 2015 | 8 comments
I need a solution Hi, We have the following:- 1. Symantec Netbackup 7.0 running on Windows 2008 R2. 2. AIX 7.1 running on IBM power System S814 Now, as I have check the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 03 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I have installed BE 2014 on windows server standard 2012 R2 that also installed with Epicor ERP system. My problem is, once BE is install, the epicor ...
This issue has been solved
Forum Discussion by m.khairuz | 03 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution I had high hopes for GSS and UEFI support but it seems that automation folders do work on a system that is already running Windows 7x64 in UEFI mode.  Asking it to ...
Forum Discussion by mike_plichta | 02 Jun 2015 | 0 comments