Video Screencast Help

Configuring

Results for Configuring

I need a solution I have a problem with sites and APIPA addresses when attempting to deploy a new server.  The environment is ITMS v7.5 HF6 with 30 site servers for our various ...
Forum Discussion by Icefoot | 14 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Good Morning- My environment: 1x NetBackup 7.6.0.2 Master Server running on RHEL 6.5 12x NetBackup 7.6.0.2 Media Servers running on Windows Server 2008 ...
Forum Discussion by JustN | 14 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Since the upgrade to 7.5 SP1 multiple problems have arose, but this is the first one I've found with Software Management. Has anyone else noticed that when they ...
Forum Discussion by Ray OConnor | 14 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hello All, Currently we have deploy new agent dlp, but they are not listed on the management console Enforce. Please how can i resolve this problem ? ...
Forum Discussion by Mavericks SYS | 14 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Task: I want to perform backup with NetBackup to CIFS share on a server. Question: How to add CIFS share as storage in NetBackup? Add the path in ...
Forum Discussion by UFO | 14 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution I have close to 18000+ (SEP 11) clients that still need to be migrated / upgraded to SEP 12. Symantec has indicated that SEP11 will no longer receive updates from Jan ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 14 Jul 2014 | 9 comments
I need a solution When I backup anything with GRT, I get this error: On backup exec server I list this filter: This filter must be installer on agent's ...
Forum Discussion by apomazkin | 14 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution SAV does not support by default F20 so I decided to compile my own AutoProtect kernel modules by following this link: ...
Forum Discussion by ikky | 14 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi Poeple, Does anyone got the best practice and performance tuning suggestion documentation from Symantec for configuring the Windows Server 2012 R2 before ...
Forum Discussion by John Santana | 13 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution There are two problems resulting from the fact that the code responsible for adding layer and global exclude entries via the layer properties window do not check ...
Forum Discussion by txhawkeye | 13 Jul 2014 | 0 comments