Video Screencast Help

Configuring

Results for Configuring

I need a solution Hi I am pushing out a vbscript that will make a registry change on the machines it is run on. However I am having an issue with it running correctly with DS. The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by roontoon | 09 Jul 2010 | 10 comments
I need a solution I made a factory image of a HP 8000 and I am attempting to restore it using a thumb drive I created using the boot disk Win PE wizard in GSS 2.5.  I keep getting ...
Forum Discussion by happifella301 | 09 Jul 2010 | 7 comments
I need a solution I was wondering if anyone had a working unattend.xml for use on DS 7.1? We have been trying to get ours working and after three iterations, still come up with errors ...
Forum Discussion by resendesw | 09 Jul 2010 | 4 comments
I need a solution Hi All, I currently have a Backup Exec 12.5 running on WIN2K8 Server We'll call Server A. I also have a Backup Exec 2010 Running on a WIN2K8 Server ...
Forum Discussion by Gillis57 | 09 Jul 2010 | 3 comments
I need a solution Sorry to ask but we have a trial version of back exec 2010 installed on our server. We had to opt for trial at the time as we recently migrated from SBS 2003 to 2008 ...
Forum Discussion by antoniadrake | 09 Jul 2010 | 3 comments
I need a solution We are attempting to move our EV 8.0.3 from a 32-bit 2003 server to a standard 64-bit 2008 server. We did all the expected installation of EV 8.0.3 on the new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RnmiS | 09 Jul 2010 | 3 comments
I need a solution Hello everybody Maybe I miss something, but is it possible to configure enterprise Vault to delete mails directly from the archive, when the user delete them in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JeromyK | 09 Jul 2010 | 4 comments
I need a solution I'm a new NetBackup user, so forgive me if I'm missing something obvious!  My company used to use (some years ago) NDMP backups that now need to be ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ILeeper | 09 Jul 2010 | 3 comments
The remote agent utility should have an option to start minimized.  I dislike having to minimize it every time I log on. You don't need to start the remote agent utility everytime you log on.  You can uncheck this option.  See below ...
Idea by Rick.DeBay | 09 Jul 2010 | 1 comment
I need a solution Hopefully this is a simple question. Would a custom BESR iso/disk automatically backup hidden and system files? I assumed it would, but when I used the V2iBrowser ...
This issue has been solved
Forum Discussion by iamadmin | 08 Jul 2010 | 3 comments