Video Screencast Help

Configuring

Results for Configuring

I need a solution Installed BackupExec 2014 SP1 on server configured with 2008 R2,  connected by SCSI to Qualstar TLS-4480 tape library.  When [attempting to] configure storage, install ...
Forum Discussion by R.G. | 20 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hello Everyone , Version of SEPM is 12.1.5 running in HA mode with 2 SEPMs and DB is hosted on a SQL server cluster with about 3000 endpoints. I have recieved the ...
Forum Discussion by Outrageous | 20 Apr 2015 | 8 comments
I need a solution we have a problem with our deployment, cause we are a school and sometimes the pc's are not beeing used for 2 weeks so we need to make sure that when the pc ...
Forum Discussion by pede fra Nem | 20 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution I would like to be able to allow an app for a time period, such as 15 minutes per day and then block it after that.  The idea is to allow something so that it can ...
Forum Discussion by ed16 | 20 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution Installed SEP12 on a server and now the MySQL service won't start. Do I add an application exception, SONAR, or what? It would just be a file or It ...
Forum Discussion by red888 | 20 Apr 2015 | 9 comments
I would to like to suggest the inclusion of the TLS on SEPM, because some email providers only uses this encryption method and is impossible to configure an email account on SEPM through these email providers. Thanks. (Security, 12.x, Endpoint ...
Idea by evandrocruz | 20 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution hi all, I see this topic comes up from time to time but I also see that there supposadly was in the works the ability to override the EOM in order to force ...
Forum Discussion by schrammd | 20 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution I have 2 instances on server. But backup exec see only one. And i can't to configure second instance to backup.  Configuring the Oracle Agent      Choose ...
This issue has been solved
Forum Discussion by VDobrokhotov | 20 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hello Experts, I need to check the basic watermark functionality with my NAS storage device using NBU. I have a filesystem to test (say 2 Gb).  i have created ...
Forum Discussion by liverpool2507 | 20 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution hi guys,  We upgrade 12.1.4 to 12.1.5 in windows 2003 server,is it support?? After upgradation sepm 12.1.5 is not login,show some errors." Unexpected ...
Forum Discussion by shaabin | 20 Apr 2015 | 35 comments