Video Screencast Help

Configuring

Results for Configuring

I need a solution Hello, I am relatively new to the Netbackup world and I am working on migrating our Netbackup infra from Solaris (v10) to Linux (RHEL7). We were running Netbackup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ram_EUHR | 04 Aug 2016 | 2 comments
I need a solution Hello We using Deployment Solution 7.6. We deployed many images earlier as well very smoothly. Just now we have seen that on client machine image gets deployed ...
Forum Discussion by vikas1101 | 04 Aug 2016 | 5 comments
I need a solution Dear All, I need to know if we can do the below with SEP ( appreciate if someone can share the steps as how to do it) 1) Can we generate a report for USB allowed ...
Forum Discussion by SymSpec | 04 Aug 2016 | 3 comments
I need a solution With Symantec.Cloud (messagelabs), is it possible to have one email notification for each user as opposed to one notification for every user's alias. For example, ...
Forum Discussion by bsaccaro | 03 Aug 2016 | 1 comment
I need a solution Hi, I have one query regarding the Upgrade Package that we can assign to a particular group in SEPM. If we select 0 days under Upgrade Schedule in Client Install ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sym_wizard | 03 Aug 2016 | 1 comment
I need a solution Hi All, Just installed CCS 11.5 in my environment in hopes to move away from our current running version of CCS 10.5. I am having many little issues, primarily ...
Forum Discussion by 3L3M3NT | 02 Aug 2016 | 0 comments
I need a solution Dear all, I am observing a strange issue with SEP 12.1.6 MP5. Its a fresh installation with an offbox SQL Database. IEC is already disabled. Server is acessing ...
Forum Discussion by SymSpec | 02 Aug 2016 | 4 comments
I need a solution Hello all, when we are using Application and Device Control to block different devices via the Device IDs we can see the specific details as which device was blocked ...
Forum Discussion by SymSpec | 01 Aug 2016 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) Buenas a todos. Queria saber si alguno de ustedes a tenido casos de soporte en plataformas windows 2003? O bien que problemas ...
Forum Discussion by cesfa1907 | 01 Aug 2016 | 1 comment
I need a solution Hello! I was faced with the problem described in this article - https://support.symantec.com/en_US/article.TECH40682.html  The difference is that I use 7.1 version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Alexander Cherbunin | 31 Jul 2016 | 6 comments