Video Screencast Help

Configuring

Results for Configuring

I need a solution Hello, Please move this if it is in the wrong forum, I have Server 2008 R2 (64) with Symantec Backup Exec 2014 single server.  The server is a domain ...
Forum Discussion by b.15101r.14944a | 26 Feb 2015 | 4 comments
We have a need to exclude a specific PST from Client Driven PST Migration. We set the Search Path exclusion in the PST policy but found the file was still being imported. I logged case 07815680 and the outcome was that PST files open in the Outlook ...
Idea by EC at TW | 26 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, is there a way to run the application with a graphical user interface (GUI) on the server on which I have installed the Symantec Management Console 7.1? ...
Forum Discussion by q2cz | 26 Feb 2015 | 0 comments
In the different configuration files to PDDE there is some parameters for network resiliency between dedup storage server/pools, unfortunately these are not documented in the Netbackup Dedupe Guide. It would be a great help for configuring Dedup ...
Idea by Michael G Andersen | 26 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hello all , I want to prevent users to delete files (deleting operation)  within a particular folder but at the same time allowing users to read from files within that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 25 Feb 2015 | 9 comments
I need a solution Hallo. Es steht mal wieder eine Media Server Migration an. Ich habe vier HP Media Server die aus der Wartung laufen. Früher ( und ohne MSDP Pool ) war das ...
Forum Discussion by Thomas Schulz 3 | 25 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Dear All, After installing Symantec DLO7.5 SP1 agent to client agent through remote install, while open the DLO client it showing some error. Kindly provide ...
Forum Discussion by Avo Carbon India | 25 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hi , already disabled USB the Flash(bin drive) not working this is good for me ,but the printer also not working it showing offline. how to solve this ...
Forum Discussion by Activenew | 25 Feb 2015 | 6 comments
I need a solution By default when I run my web project it open in Internet Explorer. Can I change the settings anywhere so that I can get that in chrome or firefox. (Endpoint ...
Forum Discussion by Kiran Kumar S | 25 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution every time I try to install endpoint it tells me I need administrator permission to install this is after being hacked & I dont really want too many people ...
Forum Discussion by hopping mad | 25 Feb 2015 | 2 comments