Video Screencast Help

Configuring

Results for Configuring

I need a solution We have installed SMP7 SP5 MR2 with Client management suite, we created the inventory policy. when we update the policy from "ADAVANCE" button to uncheck ...
Forum Discussion by Chandru S | 08 Nov 2010 | 1 comment
I need a solution We are currently setting up a new SSIM infrastructure. We will be using 2 event collectors and one correlater who will be the master and will hold all events. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Frederik Lacroix | 08 Nov 2010 | 2 comments
I need a solution Has anybody successfully backed up an Exchange 2010 SP1 environemnt with a DAG and/or single database such as a public folder database with version 7.0?  We are having ...
Forum Discussion by jlpeppers | 08 Nov 2010 | 15 comments
I need a solution Hi I have just installed and configured an internal liveupdate server to distribute updates for Symantec Endpoint. Everything is working greatly and virus ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NBU_NEWBIE | 08 Nov 2010 | 8 comments
I need a solution Hello, I think I know the answer but want to get confirmation on this. I am trying to add a new FSA  file server as a target and get the following error while ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Vikes 2 | 08 Nov 2010 | 3 comments
I need a solution Hi All, Needs some feedback on this configuration's support/compatibility as a netbackup client with the oracle agent. NBU 6.5.x AIX 5.3 TL 11 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Riaan.Badenhorst | 08 Nov 2010 | 2 comments
I need a solution Hello All, I was wondering if anyone had found themselves in a situation where they needed to get a bit more granular on incoming emails. I'm using ...
Forum Discussion by Arrer | 08 Nov 2010 | 1 comment
I need a solution Hi, Has anyone been able to use the comments field when reporting on the results of the Satisfaction Survey? The standard report gives me the correct Avergae ...
Forum Discussion by yabru | 08 Nov 2010 | 0 comments
I need a solution I have a strange issue where I cannot add individual users to a prov group and get the task to complete.  I am getting event id 41129 The Exchange mailbox ...
Forum Discussion by roaryT | 08 Nov 2010 | 7 comments
I need a solution In WSUS there is a command that you can run during an initial rollout of a client. wuauclt.exe /detectnow  This command speeds up the cycle of the downloading and ...
Forum Discussion by Endre | 08 Nov 2010 | 5 comments