Video Screencast Help

Configuring

Results for Configuring

I need a solution Hello, I've been using a bootdisk creator (bootwiz) for creating a bootdisks for winpe 4.x. The idea is to bootup from USB drive and deploy either 32bit or ...
Forum Discussion by age | 15 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Is it possible to have NBU environment(master, media servers & clients ) on AWS cloud to backup client running on cloud including applications running on them. ...
Forum Discussion by Bharath Achar | 14 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution In the application and device control policy, one of the policies is created to allow users to read and write to the removable storage devices, my configuration is to ...
Forum Discussion by mssym | 14 Apr 2014 | 12 comments
I do not need a solution (just sharing information) Is it just me or does the Symantec Installation Manager requiring a reboot because I've used it annoy anyone else? These are ...
Forum Discussion by MrSoapsud | 14 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Guidance please - can libraries be shared between media servers?  Can two Backup Exec 2012 media servers (in either separate domains or forests) share control of one ...
Forum Discussion by DougPurdy | 14 Apr 2014 | 10 comments
I need a solution Hi I have taken over an EV 9 installation which is only configured for File System Archiving.  A number of volumes are configured to be archived however the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Topper454 | 15 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi Forum I have a Windows 2008 R2 server with UEFI . The server has 2 partitions - one system EFI partition and one partition with OS. Im using SSR 2103 to ...
Forum Discussion by Peter Marker | 14 Apr 2014 | 10 comments
I need a solution Hi, We currently have 28000+ clients with 3 SEPM's (load balancing in place). I have setup another server to be a replication partner as a failover should the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 17 Apr 2014 | 8 comments
I need a solution Hi, We're using NB 7.5.0.5, master is a Windows 2008 R2 server.  In the Admin Console, when I go into a client's Exlude Lists I cannot see individual ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SteveLaw | 14 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi We've just started rolling out EV Outlook add-in 10.0.4.1293 and we're seeing an unexpected issue with Outlook 2010. Multiple users are reporting that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by stephan9 | 15 Apr 2014 | 7 comments