Video Screencast Help

Configuring

Results for Configuring

I need a solution Hello All, it was windows 2008 r1 Client backup is failing with system state(completing with 64%), and getting below errors. Error: 2: resource child process: ...
Forum Discussion by Anil B | 26 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hello all I need to transfer the catalog from backupexec 2012 on a windows 2008 R2 server to backupexec 2014 on a windows 2012 server Is any safe way to do it? ...
Forum Discussion by ChrisKar | 26 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Hi Everybody ,    I need some information on below :    We have one active netbackup master on our site A and we have media servers and clients on site ...
Forum Discussion by Abhijit_Srivastava | 26 Aug 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, I have a customer that has 8 different locations world wide that will use Service Desk. The Server is installed in Istanbul (UTC +2 with daylight saving). ...
Forum Discussion by RufusS | 26 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, We want to take into account inventory of ESX host. So we require Altiris agent installation procedure for VMware ESX host. Need help regarding the same. ...
Forum Discussion by ronak8590 | 26 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I'm configuring a demo environment for servicedesk. Following Jason's video on SLA Frameworks, I want to apply a different sla if an incident has ...
Forum Discussion by RufusS | 26 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I am trying to create some menus using HTA & VB scripts. But I see we donot have the required support in the WinPe created by GSS 2.5. Is there a ...
Forum Discussion by BasaveshBalikai | 25 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Hi, I have Master server v7.6.02 and media server 7.5.06. Current MSDP pools is almost full and want to create another MSDP pool to send the backup. If it is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rpandey | 25 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution I've got two AIX San Clients running 7.5.0.4 talking to a 7.6.0.2 Master and a 2.6.0.2 5230.  Our naming convention is short, lower-case names but somehow ...
This issue has been solved
Forum Discussion by D.Flood | 25 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution We have Backup Exec 2012 on a server and we moved the server to a new domain. Ever since then, when BE is launched, it can't connect because it's trying to ...
Forum Discussion by pantherguy | 25 Aug 2014 | 4 comments