Video Screencast Help

Configuring

Results for Configuring

I need a solution Hi, I have SMG v. 10.0.2-4 installed and I am upgrading it to the next versions. I have followed all the procedures to backup and restore the Control Center ...
Forum Discussion by cr_beinnova | 28 May 2016 | 1 comment
Mail Security for Exchange 7.5.2 and 7.5.3 does not log Configuration change details. It does log when changes are saved but does not provide details of the change. This would be good information to log for auditing purposes. (Security, Mail ...
Idea by Mark Hallowell | 27 May 2016 | 0 comments
I need a solution Hello, Currently we have Symantec Protection Engine for NAS (with ONTAPP connector), in our Enviorenment, we would like to scan the files only write the file and ...
Forum Discussion by dinesh rossetti | 27 May 2016 | 0 comments
Hi, One of the customer is requested below,  if any e-mails that are including View or Release link shared to any users from outside of the company, can be view and read this e-mail without Authentication and the only solution is disabling “Sent ...
Idea by Engin_Cardak | 27 May 2016 | 0 comments
I know there is the load balancing/failover solution for clients checking into SEPM but I am looking to implement load balancning for my admins logging into the SEPM console. We have over 200 administrators and I do not want at any point one of our 3 ...
Idea by UBEISSPS | 26 May 2016 | 0 comments
I need a solution We are running SEP 12.1.6 MP4 on three Server 2012 R2 Standard SEPMs.  We set up locations for our workstations in response to applications that still needed us to run ...
Forum Discussion by Ariphaneus | 26 May 2016 | 4 comments
I need a solution Just trying to figure out the best configuration for our environement. I found a discussion on here that states the Workflow Server can be installed on the SMP server, ...
Forum Discussion by BeaconHelpDesk | 26 May 2016 | 0 comments
I need a solution Just wondering if it's possible to have two separate Software Update Plug-in policies. I'd like to have one policy for our desktops and another for laptops ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BeaconHelpDesk | 26 May 2016 | 1 comment
I need a solution Hi, Got this error when i tried enable the SPA on SMSMSE please assist. Kind regards, 0 ...
Forum Discussion by kaybee | 26 May 2016 | 3 comments
I need a solution I follow the instruction in the the article https://support.symantec.com/en_US/article.TECH102822.html and works fine for OS windows vista and windows 7. but it ...
Forum Discussion by Ryl | 25 May 2016 | 5 comments