Video Screencast Help

Documentation

Results for Documentation

I need a solution Problem with backup restoration. Job details below 7/3/2012 8:15:27 PM - begin Restore 7/3/2012 8:15:52 PM - restoring image bglbg1e10mbx01_1341322964 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jyothish.b | 03 Jul 2012 | 16 comments
I need a solution Hi, Is there any release or fix notes available for the new update of brightmail gateway 9.5.4-4? kindly update. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Srikanth_Subra | 03 Jul 2012 | 6 comments
I need a solution Based on what I have found on line the SEP client is not cluster aware. I have found a very limited  article TECH100479, but it doesn’t answer any of my questions ...
Forum Discussion by VenturaJim | 03 Jul 2012 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) This HOWTO article provides use cases that demonstrate how to achieve flexible deployment of Oracle RAC databases with SF Oracle ...
Forum Discussion by Diana Pham | 03 Jul 2012 | 0 comments
I need a solution Dear All, We have a windows 2008 R2 Active/Passive cluster for the EV application (10.0.1) everything is working fine, we are in the process of configuring the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Pramod Unni | 03 Jul 2012 | 1 comment
I need a solution This morning i observed something odd. I tried to open http://www.symantec.com/business/support/index?pag... and just got a page like in img1. Telling me, ...
Forum Discussion by STHN | 03 Jul 2012 | 10 comments
I need a solution Hello, as outlined by Sandra.G here refering to TECH163086 , migrating the SEP Client via the MSI package (or setup.exe) from version 11.x to 12.1 uses a ...
Forum Discussion by Joachim K. | 03 Jul 2012 | 3 comments
No I need a solution Hi How the Administrator's email address work. i set my email address, but there ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Agent47 | 02 Jul 2012 | 16 comments
I need a solution Hi everyone! I installed Backup Exec 2012 and I can´t create a new job backup. Example: 1 - Backup Exec 2010      - I created only 1 job with: Virtual ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Banfi | 02 Jul 2012 | 11 comments
I need a solution Hi People, I'm having issue with the Enterprise Vault that I cannot see the result of any email from a user that I have drag n drop to the 0-day archive OU ? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dushan Gomez | 02 Jul 2012 | 4 comments